Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
no dakujem tak to mam aj v plane spravit :) zajtra idem mam kopec roboty s autom..pfuuu v prvom rade predna maska mriezka, kolesa, podsvietenie, vnutorne podsvietenie kluciek..a potom doriesim vonkajsie podsvietenie kluciek co bude vacsia sranda..heh

Joozino a kde chceš napojiť to podsvietenie vnútorných kľučiek? Práve nad tým špekulujem už mám kúpené aj veci ku tomu ale do elektriky sa až tak nerozumiem. Predstavu mám takú že to napojiť na spínače ovládania okien nakoľko sú aj tie posvietené a zopínajú sa až keď zapne svetelný senzor aj podsvietenie budíkov, len neviem kde to tam napojiť.

Odesláno
Jestli si fakt totální amatér tak prosím nic do 407 nenapojuj.....raději at nic nezkazíš.....;););) myslím to v dobrém....
Ok to mi uplne stačí...radšej nech to funguje aspoň tak jak doteraz :-D
Odesláno

kde kupujete tie led pásiky? a tá horšia ako podrobnejšie to napojíš na to osvetlenie? som totálny amatér v týchto veciach :(:( ak ste sa tu o tom už bavili hoď pls link. Díky :super

ak by si mal zaujem tak tie pasiky ti zozeniem :D

Odesláno

Judes ...ako ich napojit ? no este neviem, zajtra sa idem pustit do prvych dveri, a vyskusam to na aky káblik to napojit, ale más celkom dobrý napad ze na osvetlenie tlacidiel okien, len to treba presvietit ze ktory je to kablik.. hadam sa mi zo zajtra podari..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...