fifi Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 HDi 2.0 79kw, P 307SW.....baterka točila, kým nezdochla, cez štartovacie káble motor včera chytil, celý deň včera behal, potom aku na nabíjačku, dnes poob teplota cca +5, baterka točila, nechytilo Citovat
fifi Odesláno 14. listopad 2011 Autor Odesláno 14. listopad 2011 čo to pomôže? u benzínu môže ovplyvniť zapaľovanie alu u diesela? Citovat
marekmesiar Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 široka škala možnosti,osobne som mal podobny problem pri dvoch poruchach: odišla my vstrekovacia triska,puštalo všetko cez prepad do nadrže ,takže na palivovej rampe nebol potrebny tlak na naštartovanie druhy pripad : regulator tlaku paliva na čerpadle,zvikne odist,ja som mal chvalabohu len zaoxidovany spoj ,ale rozmyšlal by som aj tym smerom že :neodišlo dopravnikove čerpadlo v nadrži?je ho počut po otočeni kluča?nepada nafta?zavzdušneny system? prajem vela stastia,nebol by som prekvapeny keby si mal uplne zapchaty fap filter [upravil dne 14/11/11 22:27 od marekmesiar] [upravil dne 14/11/11 22:27 od marekmesiar] [upravil dne 14/11/11 22:28 od marekmesiar] Citovat
DanculD Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 So zapchatym FAP-om by mu to napisalo hlasku a hlavne jeden den by to nechodilo v pohode a druhy zase uplne mrtvo. Ale ostatne veci niesu vylucene, vstreky, drv, podavacie cerpadlo....a milion inych chujovin. Ale nakoniec to mozno naozaj bude len bateria. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.