automale Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 tak 8_2011 mi koncila expiracna doba na lekarnicke. kupil som novu a staru si dal do bytu - keby cosi zide sa. dnes som rozbalil - este bola vo folii, nastastie som ju pocas tych rokov nepotreboval - pozeral som expiracne doby jednotlivych casti jej obsahu a najblizsi datum bol 8_2012. to co ako ? business??? ci co? mal som este bielu tak ma to az tak neser... ale nabuduce ju najprv vykucham a kupim len co treba. dost svinstvo. ale co ma sere viac je jej obsah - 2 tyzdne dozadu si kolega rozrezal prst az na kost - zobral som jeho autolekarnicku a isiel ho osetrit. kym som v tom chaose nasiel co treba by mi vazne raneny asi vykrvacal. noznickami sa mi skoro nepodarilo prestrihnut obvaz ... a dnes pri prezerani obsahu tej mojej ma napadlo : ako daky roztraseny menej inteligentny zraneny a v soku clovek hlada v tej kope obalov s textom jak pismenka pod reklamou dezinfekcny roztok /ajatin zabaleny pekne v skatulke - ved casu kopec na rozbalovanie darcekov/, ako cita drobne pismo ktory obvaz je na co a aky to vlastne je - je ich tam snad 30, o noznickach pomlcim - ledva som ich zdravou rukou roztvoril. hlavne ze firma ktora obvazy a naplaste vyraba tam ma svoje meno a tel cislo s icom na pol obalu. Citovat
jofo Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 Vacsinou doplnit jednu tretinu lekarnicky ta vyjde drahsie ako kupit novu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.