Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak 8_2011 mi koncila expiracna doba na lekarnicke. kupil som novu a staru si dal do bytu - keby cosi zide sa. dnes som rozbalil - este bola vo folii, nastastie som ju pocas tych rokov nepotreboval - pozeral som expiracne doby jednotlivych casti jej obsahu a najblizsi datum bol 8_2012. to co ako ? business??? ci co? mal som este bielu tak ma to az tak neser... ale nabuduce ju najprv vykucham a kupim len co treba. dost svinstvo.

ale co ma sere viac je jej obsah - 2 tyzdne dozadu si kolega rozrezal prst az na kost - zobral som jeho autolekarnicku a isiel ho osetrit. kym som v tom chaose nasiel co treba by mi vazne raneny asi vykrvacal. noznickami sa mi skoro nepodarilo prestrihnut obvaz ... a dnes pri prezerani obsahu tej mojej ma napadlo : ako daky roztraseny menej inteligentny zraneny a v soku clovek hlada v tej kope obalov s textom jak pismenka pod reklamou dezinfekcny roztok /ajatin zabaleny pekne v skatulke - ved casu kopec na rozbalovanie darcekov/, ako cita drobne pismo ktory obvaz je na co a aky to vlastne je - je ich tam snad 30, o noznickach pomlcim - ledva som ich zdravou rukou roztvoril. hlavne ze firma ktora obvazy a naplaste vyraba tam ma svoje meno a tel cislo s icom na pol obalu. :grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...