Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den chtěl bych se zeptat na radu muj peugeot 405 2.0 sri špatně topí když dám topení naplno z prostředních výdechů jde vlahý vzduch z bočních je to dobré nesetkal jste se někdo už s něčím takovím a případně co se s tím dá dělat děkuji za rady

Odesláno

Má to auto klimu? U verze s klimou jsou totiž klapky ovládaný servomotorkem a může se stát, že se klapka nedostatečně otevře a nebo je prostě zaseklá a nejde ti tam plnej fukar. Z jiných otvorů to auto topí normálně? Třeba když to pustíš na nohy? Mě to po výměně radiátoru topí tak, že když si pustim vzduch na nohy, tak se to za chvilku vůbec nedá vydržet.

Odesláno

má to klimu a sou tam servomotorky taky sem si říkal že to bude problem boční ufuky topí normálně a prostřední jde vlahej vzduch. a kudy se případně do toho dá dostat ?

Odesláno

Nerad bych kecal, ale mám pocit, že k tomuhle servomotorku se leze tak, že vytáhneš kastlík před spolujezdcem (předpokládám že máš nový model 405). Ta teorie se servomotorkem ale platí jen v případě, že když pustíš ventilátor na plno, tak jde z prostředního průduchu jen slabý vánek nebo skoro vůbec nic. Mimochodem, chod tý klapky se myslim dá skouknout i tak, že si sundáš ten platovej překryt středový konzole a měníš směrování vzduchu. Klapka se musí hejbat. Je to celkem jednoduchý.

Odesláno

mam nový model no když to zapnu na plno tak to fouká normálně akorát vlahý a vlahý to jde i na okna když hýbu studeno teplo podle poslechu to funguje ale zdá se mě že nejde přepínání vnitřek venek jestli to s tím může souviset.

Odesláno

Tohle jsem taky řešil a chovalo se to úplně stejně jak popisuješ, klapky se hejbali ale stejně to netopilo, několikrát propláchnuto, odvzdušněno, rozebraná půlka palubky, zkontrolovaný klapky a pořád nic. Nakonec jsem vyměnil radiátor a auto topí nádherně a je to taky novej model s klimou.

Odesláno

ohřeje se mi to přes 80 a pak to drží pořát stejně mezi 80 ti 90 ti ten radiátor mě napadl taky protože termostat bych neřek když se to takhle ohřeje a drží jedině ty klapky a nebo ten radiátor asi no

Odesláno

no ja som mal ten isty problem dal som zrovnat hlavu tesnenie to lepsie plech hlinik plech...super auto nekurilo iba vlazne vienil som hadice sk-pasky a furt nic dal som novy chladic termostat a stale nic nakoniec som vybral radioator sice trosku nasilne ale podarilo sa bez toho aby som palubovku vyberal...a oproti tomu co som doniesol z vrakaca bol odost lahsi ako ten stary vimenil som a od vtedy bol pokoj hura po dvoch rokoch konecne kurilo ...toho tepla som si uzil asi tyzden potom som auto predal...:) a teraz mam 406sku dakujem pekne dalsie trapenie kym to bude tip top ale je to krajsie a o jednu nulu suciastky drasie ako na 405tke ...zlata 405tka:)...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...