Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

slusny jo, ale origo musis dat cca 100 klacku navrch :(

ja myslim bojove noze, ne mece :-), spis me zarazi, ze tu nikdo jeste neprisel s chladnou zbrani...

Odesláno
slusny jo, ale origo musis dat cca 100 klacku navrch :(

ja myslim bojove noze, ne mece :-), spis me zarazi, ze tu nikdo jeste neprisel s chladnou zbrani...

Tak je origo a origo... Existují origo novovýroby od asi 20 ticek... Já ale mluvím o funkčních leč stále laciných. Ty uměj, vydržej a vypadaj taky dobře.

Odesláno

Edison: s tim souhlasim :)

ALE TOHLE BYCH NEVZAL na sekani stromu :D, nicmene doufam, ze jednou budu hrdym vlastnikem:)

pristi tyden dam foto se svou prima macetou a mozna i bowie knife :)

[upravil dne 30/9/2012 22:44 od Scratch]

Odesláno

Asi jste to převedli na nože a mačety, ale já jako svou hobby zbraň mám vzduchovku ČZ Slavia 630 s optikou :)) Tak jako neni to ostrá zbraň zabít se sní dá jen když se trefíš do oka, ale tak trošku to bolet bude no co. :D

Odesláno

Tak v loznici mam rucne kovanou katanu z prekladane oceli. A na zdi mam Remington M700 Police s Bipodem a optikou 6x-24x50mm s tubusem a sniper vezema. Jedna se o airsoft plynovku v uprave na CO2 :)

Odesláno

Ja ziadnu zbran nevlastnim ale velmi sa mi pacia. Hlavne dlhe zbrane utocne pusky alebo karabiny. Napr taka G36, SCAR, M27, M416 keby sa naskytla moznost si takuto zbran potazkat alebo aj vyskusat na strelnici nevahal by som.

Odesláno

Arabáči.. :D Velikej smích. :D:D Jinak ta odstřelovací puška je krásná.

Zbraň zatim plynová, později ostrá a časem i ten zbroják bych chtěl.

Můj sen je Mosin Nagant, Kar98k a Remington M700. Samozřejmě Colt 1911 .45ACP bych také jednou chtěl mít. :)

Z Mosinu sem už několikrát střílel a strašně mi to sedlo, přesná, rázná, prostě zbraň, jak má být. Ono těch zbraní bylo víc, ale zde je téma o tom, co máme.

[upravil dne 4/10/12 03:10 od Fuller]

[upravil dne 4.10.12 09:10 od MJSytic]

Odesláno

Fullere, nesprávné pořadí: Nejdřív ZP, až pak ostré... ;-) No... jednu 1911 mám v merku. Se na ni jdu dnes mrknout a v po bude NP. Mosin... no... chápu. Remingtonka nádhera.

Jinak.. bývá zvykem bezprostředně předcházející příspěvek necitovat. ;-) Tak to, prosím, uprav. Dík...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...