Fieldy-cz Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 Prosím vás, dá se demontovat nádržka ostřikovačů jen přes podběh nebo budu muset sundat celý nárazník ? Díky Citovat
wojtěch Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 já dával nárazník dolů.. myslím že se nedostaneš k hornímu šroubku co nádržku drží.. Citovat
Fieldy-cz Odesláno 13. listopad 2011 Autor Odesláno 13. listopad 2011 Tak to jsi mě tedy moc nepotěšil To zase bude celé odpoledne v háji. Když už, tak aspoň doufám, že přijdu na závadu. Každopádně díky Citovat
punkac Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 nechci plkat kraviny, ale nádobka drží jen velkou maticí z vrchu u krabičky, co je v ní řídící jednotka? Servicebox napoví více Citovat
Fieldy-cz Odesláno 13. listopad 2011 Autor Odesláno 13. listopad 2011 Já když se v tom chvíli vrtal, tak nebylo moc času a ani moc světla. V klidu se na to zkusím podívat a uvidí se. punkac : Nebude třeba rozdíl mezi starým a novým modelem ? Mně se jedná o nový... Citovat
punkac Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 psal jsem něco o plkání měl jsem starý model, ale zase nepředpokládám, že se zrovna díl nádobky a jejího uchycení nějak zvláštně modernizoval. Airbox, bedýnka na baterku a ŘJ je taky stejná Citovat
wojtěch Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 jj nádobka myslím drží z hora jedním šroubem ale 100% to nevím už je to rok co jsem to dělal.. Citovat
Fieldy-cz Odesláno 13. listopad 2011 Autor Odesláno 13. listopad 2011 Ale k tomu šroubu se tedy dostanu až po sundání nárazníku ? Jestli tomu dobře rozumim... A pokud by to byla ta matka, tak asi jen z prostoru motoru, ne ? Citovat
Fieldy-cz Odesláno 20. listopad 2011 Autor Odesláno 20. listopad 2011 Nádržku jsem včera vyndaval a jde to i bez sundání nárazníku. Stačí sundat přední část podběhu. V podstatě drží na třech bodech. Hrdlo nádržky, které je třeba odšroubovat. Potom šroub s \" desítkou \" hlavičkou, ke kterému je sice přístup \" zezadu \", ale ráčnou nebo pomalu klasickým klíčem se to dá. A pak už jen vytáhnout z karoserie, kam je zastrčený čudlík v levé spodní části nadržky. Horší to bylo vrátit zpět, nemohl jsem pořádně trefit šroubek do závitu. Pořád mi ujížděl ten plech na nádobce. Stačil ale povolit šroub který drží nárazník úplně na konci a hned byl lepší přístup. Citovat
linomaniac Odesláno 20. listopad 2011 Odesláno 20. listopad 2011 ano, ide to zospodu vytiahnuť bez demontáže nárazníka, mám tú 9 litrovú. Ten horný šrób ide horšie, ale dá sa. Citovat
Fieldy-cz Odesláno 20. listopad 2011 Autor Odesláno 20. listopad 2011 Jde to i bez té demontáže, ale jestli se do toho budu pouštět zase někdy v budoucnu, asi si rovnou povolím kus nárazníku. Ať je na ruku víc místa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.