Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

nechci plkat kraviny, ale nádobka drží jen velkou maticí z vrchu u krabičky, co je v ní řídící jednotka? :myslim Servicebox napoví více

Odesláno

Já když se v tom chvíli vrtal, tak nebylo moc času a ani moc světla. V klidu se na to zkusím podívat a uvidí se.

punkac : Nebude třeba rozdíl mezi starým a novým modelem ? Mně se jedná o nový...

Odesláno

psal jsem něco o plkání :) měl jsem starý model, ale zase nepředpokládám, že se zrovna díl nádobky a jejího uchycení nějak zvláštně modernizoval. Airbox, bedýnka na baterku a ŘJ je taky stejná

Odesláno

Nádržku jsem včera vyndaval a jde to i bez sundání nárazníku. Stačí sundat přední část podběhu. V podstatě drží na třech bodech. Hrdlo nádržky, které je třeba odšroubovat. Potom šroub s \" desítkou \" hlavičkou, ke kterému je sice přístup \" zezadu \", ale ráčnou nebo pomalu klasickým klíčem se to dá. A pak už jen vytáhnout z karoserie, kam je zastrčený čudlík v levé spodní části nadržky. Horší to bylo vrátit zpět, nemohl jsem pořádně trefit šroubek do závitu. Pořád mi ujížděl ten plech na nádobce. Stačil ale povolit šroub který drží nárazník úplně na konci a hned byl lepší přístup.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...