Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dnes odpoledne davali na CT2 v cyklu historie francouzskeho prumyslu porad o Peugeotech. Me video to nejak nezvladlo, tak mam prosbu, neni tu nekdo, kdo si to nahral-docela by se mi to hodilo do skoly, tak bych se na to rada podivala. Dik

Odesláno

Opakování/další pokračování:

1. 4. 2005 - ČT1 03:05 Z historie francouzského automobilového průmyslu (2/3)

6. 4. 2005 - ČT2 15:45 Z historie francouzského automobilového průmyslu (3/3)

8. 4. 2005 - ČT1 03:20 Z historie francouzského automobilového průmyslu (3/3)

:cool:

Odesláno

cakam na odpoved z personalneho z Peugeotu tu u nas v Trnave.... ak to vyde, tak jeden /ja/ z clenov peugeot clubu bude zamestnany v Peugeote ako informatik.... :)

Odesláno

...manzelka robi na vystupnej kontrole VW TOAREG... takze zvestovala aky bordel je tam u nich.... ja by som do vyroby nesiel robit... aj teraz robim uradnika... ale to zamestnanie asi stoji za to a navyse mi ponukli vyssi plat ako mam teraz... tak preco nije....

Guest dtyrkas
Odesláno

dneska v noci se mi to nahralo - super video - akorat o poslednich modelech tam neni skoro nic :(

Odesláno
Napsán autorem dtyrkas

dneska v noci se mi to nahralo - super video - akorat o poslednich modelech tam neni skoro nic :(

JJ to je pravda poslední model o kterým říkali ještě docela dost byla 205GTI....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...