Thoman 605 Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 Zdravím všechny kolegy.Opět mě přestaly fungovat stěrače.Jenom slyším cvakat cyklovač a stěrače nejdou.Zůstaly v polovině okna a nic.Před půl rokem jsem měnil motorek a už zas nejdou.Motorkem to není.Zkoušel jsem druhý a nic.Poraďte,už nevím co s tím. Všem předem díky za odpověď Citovat
mmartinkovic Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 Kabelaz si pozeral ? Ja som mal tiez na konektore zly kontakt na zem tak to blblo. Pozri a uvidis. Citovat
Thoman 605 Odesláno 11. listopad 2011 Autor Odesláno 11. listopad 2011 Kde je ta kostra připojená ke kastli?A který káblík? Citovat
mmartinkovic Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 Je tam zvazok kablov s konektorom a odtial to ide do packy, tak predpokladam ze tam bude aj kostra. inac je pod tapacirovanim na zemi pri pedaloch alebo pri poistkach. ale ja som mal kostru na tom konektore, ktory sa srobuje na motorcek stieracov. Kable prechadzaju cez hlinikovu krytku. Citovat
rex Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Mrkni přímo k motorku stěračů. je tam konektor ca 5-7pin na motorku a často tam teče voda. již jsem to dvakrát opravoval a naposled ho dal uplně pryč a propojil na tvrdo.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.