Ericce Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 mne to tedy jako složitá úprava nepřišla vubec a ani co se týče penez mne to neprišlo na moc a všechno jsem řešil přes inzeráty, ale samo je to věc názoru Citovat
ZoSo Odesláno 13. listopad 2011 Autor Odesláno 13. listopad 2011 to Stuchy - ANO, JE ZHÝČKANÁ! ale abych byl fér, ak mě na ten nápad jen přivedla, ale nijak víc se o to nezajímá..já sem nevěděl co to obnáší tak sem se zeptal. teď když to vím tak na to peču. ...ale to že je to jak správná machrovinka,tak i ale praktická věc, je fakt... Citovat
rinnegato Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 Nedávno jsem taky řešil sklápění zrcátek,protože mi jedno zrcátko nechodilo.Nakonec jsem se do toho pustil a tady jsou kdyžtak PINy konektoru u zrcatka,kdyby se do toho někdo pouštěl,tak ať ví, kde co měřit. PIN FUNKCE 1-7 - naklápění skla zrcátka 8-9 - motorek sklápění 10-11 - vyhřívání 12-13 - teploměr (platí pro spolujezdcovo zrcátko) 14-15 - koncový spínač ohnutého zrcátka 16-18 - neobsazeno Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.