husky306 Odesláno 10. červen 2012 Autor Odesláno 10. červen 2012 Děkuji 306-Kubik-S16: Ostřikovače světel jsem tam už měl. Jsou funkční, jedou zároveň s ostřikem předního skla, nemají ovládání zvlášť. Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 10. červen 2012 Odesláno 10. červen 2012 tyjo ja je schanim a porad nic Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. srpen 2012 Odesláno 2. srpen 2012 Hezke auto A do toho motoru bych se potreboval pustit taky ale bojim bojim Zatim to snad nehori,ale stejne to asi nekomu sverim pak ... Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Krásná 306 !! Moc pekná farba a to co si vyšpekuloval s motorem, no vínečko kamaráde Kéž by sem byl trošičku zručnejší, aspoň do takej míry, abych si ho zgenerálkoval a aby jezdil dalších 400 000km ... co, ano? né ? Citovat
husky306 Odesláno 14. srpen 2012 Autor Odesláno 14. srpen 2012 Stibto: Můj motor si opravu už vyžádal, tvůj je snad v lepším stavu. Kamarádovi motor opravoval mechanik, ale já jsem si chtěl dokázat, že to opravím sám:), ale třeba hlavu motoru jsem stejně musel dát odborníkovi. Ivkopivko12tka: Mohl bys to zvládnout:D Chce to jen mít místo a čas na to. Když to opravuješ poprvé, tak to trvá trochu déle. Taky jsem pořád koukal do knížky Jak na to a sem na fórum:). Jsem rád, že se ti líbí, lak jsem několikrát rozlešťoval a voskoval, ale mam na něm hodně škrábanců, které nejsou na fotkách vidět. Citovat
husky306 Odesláno 5. říjen 2012 Autor Odesláno 5. říjen 2012 Přidávám pár aktualit mého vozu. Opravil jsem lem zadního blatníku: Taky výfuk: A dneska jsem prošel emisemi a technickou prohlídkou:). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.