Kotasek Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 Nazdar kolegové , máte někdo zkušenosti s nákupem a montáží distančních podložek pod Alu kola ? Předem díky za reakce. Kotas Citovat
Guest DD Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 Originally posted by Kotasek Nazdar kolegové , máte někdo zkušenosti s nákupem a montáží distančních podložek pod Alu kola ? Předem díky za reakce. Kotas Hoj .. ja mam na kazdym kole 22 mm pod letnima 17kama. Koupil jsem to uz s tim .. montaz je jednoducha - proste je nasunes na naboj a sroubama na kole utahnes - hotovo ;-). Co se kvality tyce - byl bych opatrnej a koupil klidne drazsi, zato ale kvalitni podlozky .. Citovat
vix Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 A taky pocitej, ze se ti casem bude odchazet vic naprava. Citovat
Kotasek Odesláno 30. březen 2005 Autor Odesláno 30. březen 2005 Chlapi,díky za Vaše odpovědi,aly myslel jsem,jestli někdo nemá zkušenosti s nákupem,jako typ na dobrýho obchodníka,poměr cena/kvalita,atd. Předem díky. Citovat
tomask Odesláno 1. duben 2005 Odesláno 1. duben 2005 me by zajimalo, jak hodne auto dostava na prdel kdyz tam ty podlozky jsou...ja tam mam 3cm na mejch 17ckach... Citovat
jolik Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 TOMASK:dost ale za vse se platí.Podložky 3cm?do toho bych nešel to raději redukce.Nechci radit jen tak se bavim:PČUS AUTOBUS Citovat
voštík Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 Kdo by chtel podlozky na Piginu, tak mam v garazi 2ks prebytecnych, tl.22mm i se sroubama, kdyztak zavolejte Citovat
Neon Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 3cm je fakt brutus - tak do dvou bych to toleroval a to asi i z duvodu, ze ja mam 1,5 - a doufam, ze naprava moc na zadnici ani na prednici nedostava... Citovat
Radar Odesláno 9. duben 2005 Odesláno 9. duben 2005 Mám origo peugeot elektrony a ty už jsou od výrobce na dlouhé šrouby. Jinak řečeno, koupil jsem na zimu plecháče a nepasovaly šrouby. Zajímavé je, že parádní 20mm podložky jsem sehnal levněji,než bych dal za novou sadu šroubů. Citovat
Petano Odesláno 9. duben 2005 Odesláno 9. duben 2005 Podlozkama se upravuje ET kola a jelikoz ma pazout od vyroby hodne maly ET tak se to musi dorovnat podlozkama takze pokud mate elektrony s ET treba 35 a date 2cm podlozky tak to vlastne dostanete do normalu jinak 2cm ven podle me nehraje roli ... Citovat
Proky Odesláno 10. duben 2005 Odesláno 10. duben 2005 Chci se zeptat a změní se těma podložkama i nějak jízdní vlastnosti a dojde k jiným poškozením krom náporu na napravu? Citovat
Dave_GTI Odesláno 11. duben 2005 Odesláno 11. duben 2005 Nemohl by jste mi někdo poslat výkres podložek na mail? Please. Citovat
jolik Odesláno 11. duben 2005 Odesláno 11. duben 2005 kdyz nenajedeš na patnik:D tak ne,o trošku líp to hačá:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.