Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Originally posted by Kotasek

Nazdar kolegové ,

máte někdo zkušenosti s nákupem a montáží distančních podložek pod Alu kola ?

Předem díky za reakce.

Kotas

Hoj .. ja mam na kazdym kole 22 mm pod letnima 17kama. Koupil jsem to uz s tim .. montaz je jednoducha - proste je nasunes na naboj a sroubama na kole utahnes - hotovo ;-).

Co se kvality tyce - byl bych opatrnej a koupil klidne drazsi, zato ale kvalitni podlozky ..

Odesláno

Chlapi,díky za Vaše odpovědi,aly myslel jsem,jestli někdo nemá zkušenosti s nákupem,jako typ na dobrýho obchodníka,poměr cena/kvalita,atd.

Předem díky.

Odesláno

3cm je fakt brutus - tak do dvou bych to toleroval a to asi i z duvodu, ze ja mam 1,5 - a doufam, ze naprava moc na zadnici ani na prednici nedostava...

Odesláno

Mám origo peugeot elektrony a ty už jsou od výrobce na dlouhé šrouby. Jinak řečeno, koupil jsem na zimu plecháče a nepasovaly šrouby. Zajímavé je, že parádní 20mm podložky jsem sehnal levněji,než bych dal za novou sadu šroubů.

Odesláno

Podlozkama se upravuje ET kola a jelikoz ma pazout od vyroby hodne maly ET tak se to musi dorovnat podlozkama

takze pokud mate elektrony s ET treba 35 a date 2cm podlozky tak to vlastne dostanete do normalu

jinak 2cm ven podle me nehraje roli ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...