Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takze ludia, za mna je to passe. Vysia moc zasiahla...

keby sa nahodou nieco zmenilo tak pridem aj na poslednu chvilu, samozrejme aj bez naroku na vsetky vychytavky co chystate.

Odesláno

Takze vidim ze sa tu diskusia rozbehla za ten tyzden co som bol mimo SR. A ked som pri tom tak stretol som jedneho pezotaka za rakusko nemeckymi hranicami. Peknu 406tku mal a tak sme na rychlo hodili rec kedze sme sa obaja ponahlali na SR. Ze to uz treti peugeot co ma tak som mu povedal o fore a ze aj zrazy byvaju a ze teraz sa jeden super zraz aj chysta a to som nevedel ze az taka ucast \"minizrazu\".:roker A este aj uzavierka prihlasovania. :myslim

Robozv: Na buduci tyzden sa ozvem a dohodneme nase stretnutie. Mozno miesto posunieme o par km dalej. :papa

Odesláno

sorry ze to dávam sem. ak to vadi tak to zmažte.potrebujem pre seba tieto lišty ak niekto máte a idete do senice, tak kupim.

Dakujem.

uz to mam vyriešené.

dikes Janči

[upravil dne 28/11/11 18:48 od romik1]

Odesláno

Chlapci, a co tak dat sutaz o najhorsiu kapotu,?? Po tom, co som zrazil jelena, som ju flexou a kladivom vratil akoze do povodneho stavu. Vcera som namontoval rozpernu tyc, ale kapota je akasi skrcena, ze som ju uz potom nemohol zavret, tak som po nej musel trochu poskakat :D No co uz, na jar musi ist nova... :mrk

Odesláno
Chlapci, a co tak dat sutaz o najhorsiu kapotu,?? Po tom, co som zrazil jelena, som ju flexou a kladivom vratil akoze do povodneho stavu. Vcera som namontoval rozpernu tyc, ale kapota je akasi skrcena, ze som ju uz potom nemohol zavret, tak som po nej musel trochu poskakat :D No co uz, na jar musi ist nova... :mrk

šak tuning nee:super inak pani lokal je zajednany tak sa na vas tesim v nedelu:super

Odesláno

Takže hlásim ešte +1 (manžel si vymenil smenu, dúfam, že sa to do nedele nezmení). Inak kľúčenku levíka som chcela už dávno, ale stále nebola. V lete som na ňu natrafila v Nitre na agráči. Takže ja už mám parádneho leva.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...