Guest DD Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 Ahoj .. Pazoutek tusi, ze se ho chci zbavit, tak se snazi mi rozlouceni jeste zprijemnit ;-)). Mam takovy problem .. Od pondeli vecer registruju kolisani otacek na volnobeh, a to v prubehu 800 - 1200 - 800 - 1200 (asi tak 8x), a pak zase 500 - 800 - 500 - 800. Taky jsem prisel na to, ze pri vypnuti standardne zahratyho motoru se vypnou sahary. Cili moje idea je takova, ze je v haji cidlo na vrtule . Proc? Kdyz se auto startuje studeny, otacky nekolisaji. Kdyz se zahreje, taky nekolisaj. Ale zase bezi porad sahary. Zato vecer (zatim zcela pravidelne ma ocividne cidlo snahu vypinat/zapinat, akorat to dela v tak castych intervalech, ze to zpusobuje kolisani otacek ;-)). Muzu se plest, ale nevypada to na krokovej motor volnobehu (coz me napadlo jako prvni), pac vsecko ukazuje diky zahadnemu chovani sahar na cidlo. Nebo ma nekdo jiny nazor? A poradi mi jeste nekdo, kde to cidlo najdu? Treba je jen zasvineny..;-) Citovat
Shrek1 Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 ahoj , tak az to bude zase kolisat tak sahary vypoj a uvidis jestli je to tim ,kazdopasne budou ukostreny a povedou do toho cidla ktery by melo byt na chladici a to je teda u me v pravo dole pokud na to koukas ze predu ale najdes to urcite povedou k tomu draty :-), kdyby to tim nebylo tak se ozvi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.