Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

po nastartování auta není problém se chcípání spíše podle zvuku to vypadá že jsou otáčky vysoko ale pokud se chci rozjet motor chcípá vůbec nemám tucha čím by to mohlo být je to tak týden co to dělá. jedná se o motor 1,1 rv. 94

díky za jakoukoliv odpověd

Odesláno

Toto sa mi stávalo tiež a bolo to zasvinenou vzduchovou klapkou spolu s váhou vzduchu.. Problém je kvôli recyrkulácii výfukových plynou ktorá privádza určité množstvo výfukových plynou naspäť do nasávania a tým sa to zasie*a.. Po vyčistení mi to nerobí..

Odesláno

no po zahřátí je to dobré ale jakmile zastavím třeba u obchodu a po 15 minutách znova nastartuju je to samé.

ještě mě napadlo jestli to nemuže dělat sportovní vzduchový filtr. auto mám krátce takže ještě stále přicházím na skrytá překvapení

Odesláno
Toto sa mi stávalo tiež a bolo to zasvinenou vzduchovou klapkou spolu s váhou vzduchu.. Problém je kvôli recyrkulácii výfukových plynou ktorá privádza určité množstvo výfukových plynou naspäť do nasávania a tým sa to zasie*a.. Po vyčistení mi to nerobí..

nechci se hádat, ale 1,1 z 94 nebude mít takovou vymoženost jako je váha vzduchu... :)

Klidně si tu klapku vyčisti, tomu motoru to jenom prospěje :) možná byh se mrkl na vůle ventilů, ale zase se mi nezdá, že by stačilo 15 minut, aby to tolik shládlo.

Já sem si třeba nedávno ventile seřídil a cukavej rozjezd za studena zmizel, ale porád mě trápí pokles otáček až skoro chcípnutí, někdy i chcípne, že to krokáč nestihne pootevřít tu klapku. Za tepla jede dobře.

Zkus projít spoje na sání jestli ti někde nepřisává falešnej vzduch.

Odesláno

no dneska jsem zjistil když nechám auto chvilku nastartované stačí minuta třeba na oškrábání nebo utření oken tak to už nedělá, to už vubec nechápu :-D

Odesláno

Tak si nech někde seřídit ventilové vůle, nebo jestli si troufneš sám..? Sací 0,20 a výfukovej 0,40

Tohle se má stejně dělat co 10000km podle příručky :papa

[upravil dne 7.11.2011 17:22 od JimBeem]

Odesláno

díky za rady klapku zkusím vyčistit ale na ty ventily si zavolám borce co mi auto opravuje jen m u řeknu na kolik:o:o díky všem bud informovat zda se to zlepšilo

Odesláno

myslim si ze se ti nic nezlepsi...me to dela to samy staci zaúparkovat auto cca po 20minutach jed pryc a chcipne zase...a po druhem nastartovaní jede dobře a uz nechcipne...na nic jsem neprisel cim by to mohlo byt tak jsem to nechal bejt...uz jsem si zvykl.. :D ale dej vedet jestli prijdes na to cim to je...

Odesláno

Zdary lidi, já mam teda 1,4i ale taky mi to chcípá, jenže většinou při brždění. Někdo už se mně ptal, jestli používam spojku, to byl dobrej vtip, ale spojku používam správně. Chcípá i na neutrál a i když je motor zahřatej. Možná s tim bude souviset, že když motor hodně studenej, tak je lehce cítít benzín a občas si drží vyšší volnoběh...

• O 3 měsíce později...
Odesláno

potrebuju helfnout prosimvas...opet mi za jizdy pri vyrazení nebo pri prezazení chcipne...zjistil jsem to ze to dela jenom kdyz se otepli kdyz byli mrazy nebo staci kdyz je pod nulou tak auto za jizdy pri prerazení nechcipne...myslite ze je to nejaky cidlo spatny?uz me to stve pokazdy startovat pri prerazení..lamdu mam novou filtry taky rozvody taky tak me tak napada jestli to nebude delat cidlo nektery...jo a cidlo teploty zeleny na boku motoru mam taky uz jiny...z jiny 106ky kde fungovalo...diky za kazdou radu...

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...