Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj,

prodávám svou C8, docela vyňuňanou.

fotky zde: http://mojshe.rajce.net/Citroen_C8

jelikož je to klon 807, možná budete mít někdo zájem.

zde v sekci inzeráty:

zároveň sháním novější (807 nebo zas C8) od r.v. 2007 s nájezdem do 110 000 km. poradíte někdo? - UŽ JSEM KOUPIL.

[upravil dne 6/11/11 14:00 od jákob01]

post-19813-14109620582188_thumb.jpg

[Edited on 15/11/11 09:42 by jákob01]

Odesláno

Jo do roku výroby bych se s nabídkou vešel jen ty kilometry... ale pokud to pomůže tak je nechám stočit.:D:D:D:D

Mám nabídku zde:

Odesláno

už jsem koupil v německu, přivezu ho a budu přihlašovat příští týden, pak se samozřejmě pochlubím.

samozřejmě počítám s tím, že ho dovybavím na úroveň dosavadního: denní světla, parrot HF, video pod stropem (možná i s TV-tunerem). Čte to MP3 z CDčka, takže uvidím, jestli bude potřeba MP3 XCARLINK

Odesláno

MotoMoto... jo to bysme mohli... ja mam tad na prodej tak 2 mesice... pak si chci koupit neco placatejsiho a se zadnim nahonem... kocarek uz do kufru davat nepotrebuju... :D

Odesláno

Renault Grand Espace je moc hezký auto, klidně bych ho taky bral jen jak píše Lionek taky mám velice špatné zkušenosti se služebními Renaulty Mégany a navíc by mi hodně chyběly ty zadní šoupačky. Kyž už větší auto tak asi spíš Peugeot Expert Teepe II. To je totiž už fakt velký auto. Ten Grand Espace je větší jen o trochu. Hlavně pššššš, manželka by mi utrhla hlavu, kdyby se dozvěděla, že jsem zase někde mluvil o větším autě :ticho

[upravil dne 17/11/11 08:45 od Bigbadjohn]

Odesláno

Ked som pred dvoma mesiacmi zháňal auto rozhodoval som sa tiež medzi C8,P807 -2,2 HDI a Grand Espace 2,2dCI.

Sedel a viezol som sa v obidvoch a musím priznať že Espace mi viac rezal,mám rád taký high tech dizajn a moderný vzhľad.Ale čo sa týka priestoru ,pohodlia a jazdných vlastností boli pocitovo na rovnakej úrovni.

C8 vyhrala najma z dovodu el. posuvných dverí,lepších referencií na motor zachovalosti a hlavne doveryhodnejšieho majiteľa.

Zatiaľ sme najazdili cca 4000 km ,po dialnici,horských cestách a aj po meste a svoje rozhodnutie som neoľutoval.

Ale aby som len nechválil:

Keby sa ešte volant dal vytiahúť o 2 cm viac bolo by to úplne bez chyby.Mám 195 cm a dlhé nohy ,ale zas je zvláštne že stredová konzola s rad. pákou mi

vobec nevadí ako MotoMotovi

Asi ho príroda obdarila vačším vercajchom :D

Sorry MotoMoto:papa

Odesláno

Proč sorry, naopak říkáš naprostou pravdu.:D:D:D:D:D:D:D

Tak je to.

No prostě mám 2 metry a nemohu mít nohy rovně i když mám sedačku tak že se nikdo už za mě nevejde a proto je musím mít buď křížem, což se blbě řídí a nebo do tvaru znaku mého oblíbeného vozu Renault (k té spolehlivosti, mám Scenica najeto 320 tisíc v benzínu, bez závad), a tím musím mít tu pravou nohu vytočenou hodně do prava a tím to tam překáží. Třeba ale u Octavie je také tunel ale tolik nevadí protože je delší vzdálenost od posunuté sedačky k pedálům, takže nemusím mít ty nohy tak vytočené. Ale není to také ideální. Prostě třeba nový Scenic bych mít také nemohl.

Jo a ještě mám neměnný požadavek na další auto a to je automatická převodovka. Po mnoha km s ní (Octavia) už jinou nechci ani zadarmo.

Odesláno

No čo už ... To je naša daň z pridanej výšky.

Keď som si viezol v r. 2004 funglovku 407 domov ,skoro som sa po ceste

zbláznil... nemohol som si nájsť tú správnu polohu sedačky.

Teraz po 280 000 km ju mám vysedenú a nastavenú presne na mňa.

Len všetci sa čudujú ako sa dá v takej polohe vobec ešte šoférovať:D

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...