Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Skončim v práci a jdu na parkoviště pro auto a koukám jako blázen jestli nejdu k jinýmu,RZ ka souhlasí,sem u svýho:grr

nějakej debil se do mě trefil a rozbil přední čelo,musela to bejt rána,protože podložka pod RZ je taky rozbitá a RZ drží jen silou vůle,aspoň že je to mimo světlo,to už bych asi vraždil:bacha

post-10416-14109620502575_thumb.jpg

[upravil dne 2.11.2011 16:02 od vendi.stejskal]

Odesláno

zejtra si najdu chvilku a zahraju si v práci na detektiva a zkusim zajít na recepci jestli nebyly zapnutý kamery,jestli bych dotyčnýho nenašel podle záznamu:(

Odesláno

Asi si myslel prednu masku nie ? Čelo je to kovove na čom je zamok kapoty napr ...

Inak ked je to len maska, tak to neni nic strasne, to sezenes za par korun ... Takovehle veci uz nemam silu ani riesit, na me 306 mne raz dokonca nechaly tak ohnutej celej blatnik, ze nesli otevrit ani spolujezdcove dvere ... To si nevyberes ...

Odesláno

Hele od ty doby co bydlim v praze na sidlisti tak me toto uz nerozhodi, nedavno sem prisel k autu a slync pres celej blatnik, naraznik a svetlo, a co s tim nadelam nic.... Sice me to sere ale vinik se samozrejme neohlasil takze sem to vzal tempem nejak rozlestil a kaslu na to... Na jizdni vlastnosti to vliv nema a zase tak bohatej nejsem abych to nechaval strikat....

Odesláno

Já jsem byl nedavno svědkem toho, jak ženská couvla se starším passatem do dveří felicie - krásně prohnula. Zaparkovala opodál a pohoda. Chtěl jsem to nějak vyřešit, ale postával jsem okolo a nic mě nenapadlo. Pršelo, takže vzakz za stěračem by asi nebyla vhodná varianta. Taky mě rozčilují podobné případy.

Odesláno

aby tady nebili je poškození a bezchybní - zrovna dnes jsem zaparkoval ve městě na podélném stání. O hodinu později sem měl ze předu i ze zadu auta asi tak 30 cm od nárazníku - při couvání milimetr po milimetru jen na spojku jsem do toho zamnou ťuk..no spíš se ho dotknul...tak sem vyjel z řady, dal blikače a s odhodláním že pokud bude problém na majitele počkám( podle parkovacího lístku měl přijít do 20 minu) Drze jsem osahal jeho nárazník a samozřejmě tam nebylo lautr nic, tak sem odjel.....jak říkám...skoro sem se ho nedotkl a fakt je že stál za bílou čárou na mém místě....takže sem taky chyboval, ale postavil sem se k tomu čestně..

Odesláno
aby tady nebili je poškození a bezchybní - zrovna dnes jsem zaparkoval ve městě na podélném stání. O hodinu později sem měl ze předu i ze zadu auta asi tak 30 cm od nárazníku - při couvání milimetr po milimetru jen na spojku jsem do toho zamnou ťuk..no spíš se ho dotknul...tak sem vyjel z řady, dal blikače a s odhodláním že pokud bude problém na majitele počkám( podle parkovacího lístku měl přijít do 20 minu) Drze jsem osahal jeho nárazník a samozřejmě tam nebylo lautr nic, tak sem odjel.....jak říkám...skoro sem se ho nedotkl a fakt je že stál za bílou čárou na mém místě....takže sem taky chyboval, ale postavil sem se k tomu čestně..

Správný přístup. Kdyby takových bylo více. Vždyť to není žádná ostuda. Hrát si můžeme na pány řidiče, ale jsem stále lidi a chybujeme.

Odesláno
Presne tyhle idioty bych strilel, proc si asi ku*va platime povinne ruceni!!! :bacha

je to vcelku normální-nahlásí škodu a stratí pár bodu na bonus,je to postavený na hlavu,bonus-malus,tak se nedivme ,že většina rádoby řidičů ujede :bacha

Odesláno

Tak sa tiež asi priznám jak som zrušil C3ke zadné dvere odhodilo ma z obrubníka a šup doňho bol pekne spravený bolo mi ho lúto ale čo už sme len ludia

Odesláno

tak nic ,no, kamery nejdou a nikdo nic neviděl a neslyšel:(

chtěl bych to nějak spravit ,nebo nemá někdo jiný ,že bych to vyměnil?:myslim

jak to tam vubec drží:myslim

[upravil dne 6.11.2011 10:24 od vendi.stejskal]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...