Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Auto pěkný ale sundáním těch polepů jsi degradoval celkovej vzhled 206ky ty polepy právě ucelujou celkovej vzhled 206ky takže bych je dal na svoje místo nebo alternativně karbonovou fólii - můj názor....

Odesláno
Auto pěkný ale sundáním těch polepů jsi degradoval celkovej vzhled 206ky ty polepy právě ucelujou celkovej vzhled 206ky takže bych je dal na svoje místo nebo alternativně karbonovou fólii - můj názor....

totožný názor

Odesláno

totožný názor

:super:super:super

(Bez fólie je to :blicismajlik)

Odesláno

No chybějí nechybějí... podle mě, to teď vypadá líp, když už ty polepy byly načaté, lepší takhle bez nich, než s poškozenýma :) Otázkou je, zda by tam funglový polepy nevypadaly líp :myslim Ale kdo z nás 206kařů má polepy dole? Téměř nikdo, je to originální :papa

Ale co bych nesnel je ten potah volantu :bacha:D Ale to je jen můj názor, který tě nemusí vůbec zajímat :aut

[upravil dne 6/11/11 08:05 od Majkls]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...