Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vas,

uz som ten problem raz riesil, kontakty pod sedadlami som zaspajkoval, vydrzalo to par mesiacov a teraz znova. Kontakty pod sedadlami som skontroloval, su v poriadku. ale kontrolka AIRBAG stale blika.

Aky tam este moze byt problem ???

306XS HDi 1999

Odesláno

Cital som (aj tu na fore), ze niekto mal problem s kontaktmi airbagu na volante. Mal by tam byt kruzok, ci skor medzikruzie,o ktory sa dotykaju kontakty. V principe cosi ako uhliky na alternatore. Skus to tu prehladat.

Odesláno

a ja jeste doporucim skontrolovat kontakty na pyropatrone, nekde jsem cetl ze i to muze delat problemy, me to blika cele leto a pres zimu( asi se nekde neco stahne) je to docela v klidu

• O 2 týdny později...
Odesláno

kontakt pod volantom bol OK. Tak som zasa rozspajkoval kontakty pod sedadlami a zaspajkoval - div sa svete, prestalo blikat :) ...pritam to bolo spojene dobre, len sa mi zdalo, ze par vlaskov dratu bolo odtrhnutych, tak pravdepodobne tam bol vacsi odpor

Odesláno

vzdycky to budou delat kontakty pod sedackou, kdyz se kouknes pod sedacku,je tam oranzovy konektor, ktery vedek pyropatrone, pokud mas bocni airbagy,tak bude tusim jeste zluty konektor. a to dela neplechu. nejlepsi je ten konektor ustrihnout a draty na pevno napajate. ale pozor. pracujete s airbagama, je dobre vytahnout baterku a nechat ji par minut byt nez se na to vrhnete. ono pokud vam to blika,takj e cely system vyrazen z cinnosti a pri nehode budou pytle neaktivni. jinak ja uz jsem se naucil pak,ze staci s tim kabelem zahybat a strcit ho pod jiny kus sedaci pruziny a prestalo to.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...