Lubos77 Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Zdravim vas, uz som ten problem raz riesil, kontakty pod sedadlami som zaspajkoval, vydrzalo to par mesiacov a teraz znova. Kontakty pod sedadlami som skontroloval, su v poriadku. ale kontrolka AIRBAG stale blika. Aky tam este moze byt problem ??? 306XS HDi 1999 Citovat
miroja Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Cital som (aj tu na fore), ze niekto mal problem s kontaktmi airbagu na volante. Mal by tam byt kruzok, ci skor medzikruzie,o ktory sa dotykaju kontakty. V principe cosi ako uhliky na alternatore. Skus to tu prehladat. Citovat
zabit Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 a ja jeste doporucim skontrolovat kontakty na pyropatrone, nekde jsem cetl ze i to muze delat problemy, me to blika cele leto a pres zimu( asi se nekde neco stahne) je to docela v klidu Citovat
vakasaka Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 Ja som mal zle kontakty na volante ako pise miroja. Citovat
Lubos77 Odesláno 16. listopad 2011 Autor Odesláno 16. listopad 2011 kontakt pod volantom bol OK. Tak som zasa rozspajkoval kontakty pod sedadlami a zaspajkoval - div sa svete, prestalo blikat ...pritam to bolo spojene dobre, len sa mi zdalo, ze par vlaskov dratu bolo odtrhnutych, tak pravdepodobne tam bol vacsi odpor Citovat
oni Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 vzdycky to budou delat kontakty pod sedackou, kdyz se kouknes pod sedacku,je tam oranzovy konektor, ktery vedek pyropatrone, pokud mas bocni airbagy,tak bude tusim jeste zluty konektor. a to dela neplechu. nejlepsi je ten konektor ustrihnout a draty na pevno napajate. ale pozor. pracujete s airbagama, je dobre vytahnout baterku a nechat ji par minut byt nez se na to vrhnete. ono pokud vam to blika,takj e cely system vyrazen z cinnosti a pri nehode budou pytle neaktivni. jinak ja uz jsem se naucil pak,ze staci s tim kabelem zahybat a strcit ho pod jiny kus sedaci pruziny a prestalo to. Citovat
Speedy66 Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 tohle se hodí kámoš teď pořídil 306 97 a po nastartování pořát bliká díky foru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.