petan307SW Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 Nazdarek, zajímalo by mě jestli jde udělat něco s nižší svítivostí potkávacích světel u modelu po faceliftu? Samozřejmě že nemám na mysli výměnu žárovek za silnější nebo svítivější.Před faceliftem byly potkávací H7ičky a dálkové H1ičky, u nového modelu je to obráceně.Měl jste někdo možnost srovnání svítivosti?Moc děkuju za info. Citovat
shark734 Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 mam oba modely a na novom to svieti ovela lepsie a urcite to bude koli sosovkam...ak si myslis ze to sveiti slabo tak bude chyba niekde vo svetlach (opadane/zarosene/zaprasene paraboly a podobne) Citovat
petan307SW Odesláno 30. říjen 2011 Autor Odesláno 30. říjen 2011 Ne že bych viděl špatně, ale napadlo mě že H7ičky budou asi svítit líp,ale koukám že mám špatný odhad.Umějí to Pežoťáci udělat:-) Moc díky Citovat
Gabriel 307 Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 když jsem koupil Peugeota po faceliftu tak jsem taky říkal že to svítí na h...o,kupoval jsem kvalitnější žárovky,až jsem jel na první STK a tam mi zvedli světla o 2,5 cm jak měří ty světla a najednou to svítí perfektně,málokdy používám dálkový světla a používám klasický - obyč.žárovky.Nevím jak svítí 307-ma před faceliftem ale po faceliftu svítí perfektně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.