Hruška 307 Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 Zdravím pánové ,potřeboval bych poradit nahodile se mi za jízdy rozsvítí oranžová kontrolka ABS společně s ESP/ASR včetně zápisu na displeji.Kontrolka STOP nesvítí.Vyčistil jsem všechny čidla ABS včetně vyčištění kroužků a nepomohlo to.Po opětovném nastartování to opět funguje bez problémů.Po cca.50 km se kontrolky rozsvítí znova.Už nevím co by to mohlo být,četl jsem ,že by to mohl být brzdový spínač nebo konektor na jednotce ESP,ale ten nevím kde najít.Brzdový spínač zkusím vyměnit za nový a uvidím.Vítám káždý nápad a pomoc už mě to štve .Jedná se o P307 , 2.0 HDi , 66 kW , r.v. 2003 ,kombi.Ještě uvedu ,že všechny pojistky jsou v pořádku,zkontrolováno. Díky všem za pomoc. Citovat
xavier Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 Nemusí byt jasno ani po diag, na diag ti vypíše maximálne ktorý bol \"vadný\" a budu ti ho chcieť vymeniť. Prečisti kontakty konektorov čidiel, prípadne ich poriadne pozatlačuj do seba. Môže byť zaoxidovaný kontakt, ako som to mal ja na prednych kolesach. Použi hľadanie: [upravil dne 30.10.2011 20:25 od xavier] Citovat
Hruška 307 Odesláno 30. říjen 2011 Autor Odesláno 30. říjen 2011 Díky za rady podívám se na ty konektory ještě možná,že na něco přijdu Dám vědět jak to dopadlo,jestli závada trvá. Zatím díkes Citovat
Hruška 307 Odesláno 4. listopad 2011 Autor Odesláno 4. listopad 2011 Tak musel jsem vyrazit na diagnostiku a zjištěno vadné čidlo ABS na LZ kole.Jsem ,ale zvědav jak to vyměnit když je tam tak zahnitej imbusový šroub.Nemáte někdo z výměnou zkušenost ? Dík Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.