Dančák Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 Tak tak, přes diag. zrušit sklápění jak píše wojtěch a na jaře klidně opět zapnout:mrk je to otázka napojení a kliknutí Citovat
Smety Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 No a když teda nená el.sklápění zrcátek vlastní pojistku, s čím ji má? Citovat
Dančák Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Koukni se do manuálu....třeba tady: http://public.servicebox.peugeot.com/dtt/ddb/code/index_cs_cz.htm měl by si to tam najít nevím co máš za rok a výbavu:) Citovat
Smety Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Nemůžu si pomoct, ale ať koukám jak koukám, nikde tam pojistku na které bybylo napsané el.skl.zrcátek, nevidím... Citovat
Smety Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 No asi jo, čumíme na to tři, ale ani jeden z nás prostě el.sklápění ne a ne najít... Asi půjdem na oční, jestli to není tím... Citovat
Dančák Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 zas tak starej ještě nejsem abych špatně viděl, prostě to tam není takže to bude mít pojistku s něčím společnou a není tam vše vypsané, protože kdyby tam byla pojistka pouze na to tak to tam určitě bude;) tudíž si určitě nechceš vypojit krom zrcátek ještě něco, takže to takhle neodpojíš a pokud to odpojit chceš jedině na diag..... Citovat
Smety Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Třeba je to sklápění na pojistce s něčím \"nedůležitým\" a šlo by to... Jen zjistit, která to je... Citovat
DanculD Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 No skus si len tak rozmysliet co dalsie by si v aute ozelel? Smerovky, abs, vyhrievanie okna, svetla, radio...... Ja asi nic z toho. Citovat
Smety Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 No tak samozřejmě klíčová otázka je, kde a s čím to sklápění je... Podle toho se pak dá rozhodovat. Spíš mě zarazilo, když jsem v pátek volal do Peugeotu Kolín a tam po cca šesti min čekání na lince, mi nějaký odborník oznámil, že to nenašli a bohužel neví... Citovat
tommm Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Pánové, k vaší diskuzi: Zrcátka ovládá jednotka 6031, 6032 (viz schema) ve dveřích auta, která má na starosti ještě centrální zamykání a elektrické stahování oken. Takže při hledání pojistky bych se zaměřil tímhle směrem. I když je to myslím bezpředmětný, pochybuju, že by jste si úmyslně chtěli vyřadit motor centrálního zamykání ve dveřích, nebo stahování okénka! ;-) [upravil dne 6/2/12 15:26 od tommm] [upravil dne 6/2/12 16:07 od tommm] Citovat
tommm Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Ještě podrobné zapojení zrcátka u řidiče, pro názornost... Citovat
chocholous Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Zdárek, v elektroinstalaci se moc nevyznám, jen mě napadlo, jestli by do zapojení sklápění zrcátek nešel vložit vypínač? Na léto zapnout, v zimě vypnout? Jenom netuším jak by na to reagovala řídící jednotka. Citovat
tommm Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 No, teoreticky by to neměl být problém. ŘJ jen pošle příkaz přes sběrnici jednotce ve dveřích aby sklopila. Ta počítám že sepne relátko a začne sklápět. Pokud by se vložil vypínač na kabel 6421 nebo 6425 (třeba pod plast. kryt uchycení zrcátka, kudy ty kablíky vedou) tak by to mělo jít. Pokud si tedy netestuje stav toho motorku... Asi by to chtělo vyzkoušet na Dia, co to udělá, když se sklopení odpojí. Citovat
hada Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 aha, takže nejednoduší by byla diagn. a zjistit to, když ji nemám tak vyzkoušet?? Vložit tam spínač a vyzkoušet??? ? Citovat
jisip Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Pokud se na DIA sklápění vyruší tak se vyruší uplně.Manuálně přepínačem nelze sklápět.Dnes odskoušeno přes DIA. Peugeot 307 1.6Hdi Citovat
hada Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 ano, ale přes Dia to nerušit, dát tam spínač... Vypnu nesklápí, zapnu sklápí... :myslim Citovat
chocholous Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Jo, přesně tak jsem to myslel, ale čistě teoreticky... v praxi zkrátka nevím co na to poví ŘJ Citovat
Smety Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 ano, ale přes Dia to nerušit, dát tam spínač... Vypnu nesklápí, zapnu sklápí... :myslim Tak to vyzkoušej a dej vědět Citovat
chocholous Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 promiň - zrcátka jsem nechal v servisu deaktivovat hned první zimu po koupi (i když je to dobrá vychytávka) - letovat něco na ulici nehodlám (hlavně v tomhle počasí) a zkoušet to metodou pokus-omyl by mě ani náhodou nenapadlo takže to ber jenom jako námět k zamyšlení pro někoho, kdo těm drátkům rozumí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.