Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No asi jo, čumíme na to tři, ale ani jeden z nás prostě el.sklápění ne a ne najít...

Asi půjdem na oční, jestli to není tím... :D

Odesláno
:D zas tak starej ještě nejsem abych špatně viděl, prostě to tam není takže to bude mít pojistku s něčím společnou a není tam vše vypsané, protože kdyby tam byla pojistka pouze na to tak to tam určitě bude;) tudíž si určitě nechceš vypojit krom zrcátek ještě něco, takže to takhle neodpojíš a pokud to odpojit chceš jedině na diag.....
Odesláno

No tak samozřejmě klíčová otázka je, kde a s čím to sklápění je...

Podle toho se pak dá rozhodovat.

Spíš mě zarazilo, když jsem v pátek volal do Peugeotu Kolín a tam po cca šesti min čekání na lince, mi nějaký odborník oznámil, že to nenašli a bohužel neví... :potlesk

Odesláno

Pánové, k vaší diskuzi:

Zrcátka ovládá jednotka 6031, 6032 (viz schema) ve dveřích auta, která má na starosti ještě centrální zamykání a elektrické stahování oken. Takže při hledání pojistky bych se zaměřil tímhle směrem. I když je to myslím bezpředmětný, pochybuju, že by jste si úmyslně chtěli vyřadit motor centrálního zamykání ve dveřích, nebo stahování okénka! ;-)

post-952-14109622159412_thumb.gif

[upravil dne 6/2/12 15:26 od tommm]

[upravil dne 6/2/12 16:07 od tommm]

Odesláno

Zdárek,

v elektroinstalaci se moc nevyznám, jen mě napadlo, jestli by do zapojení sklápění zrcátek nešel vložit vypínač? Na léto zapnout, v zimě vypnout? Jenom netuším jak by na to reagovala řídící jednotka.

Odesláno

No, teoreticky by to neměl být problém. ŘJ jen pošle příkaz přes sběrnici jednotce ve dveřích aby sklopila. Ta počítám že sepne relátko a začne sklápět. Pokud by se vložil vypínač na kabel 6421 nebo 6425 (třeba pod plast. kryt uchycení zrcátka, kudy ty kablíky vedou) tak by to mělo jít. Pokud si tedy netestuje stav toho motorku... Asi by to chtělo vyzkoušet na Dia, co to udělá, když se sklopení odpojí.

Odesláno

aha, takže nejednoduší by byla diagn. a zjistit to, když ji nemám tak vyzkoušet??

Vložit tam spínač a vyzkoušet???

:myslim ?

Odesláno

Pokud se na DIA sklápění vyruší tak se vyruší uplně.Manuálně přepínačem nelze sklápět.Dnes odskoušeno přes DIA.

Peugeot 307 1.6Hdi

Odesláno

promiň - zrcátka jsem nechal v servisu deaktivovat hned první zimu po koupi (i když je to dobrá vychytávka)

- letovat něco na ulici nehodlám (hlavně v tomhle počasí) a zkoušet to metodou pokus-omyl by mě ani

náhodou nenapadlo takže to ber jenom jako námět k zamyšlení pro někoho, kdo těm drátkům rozumí :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...