Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím odborníky , mám auto dovezené z Belgie a v zavazadlovém prostoru v pravo v té kapse je cd mechanika na navigační Cd. ale je jenom Belgické. Dá se tato mechanika nějak jinak využít? že by to třeba přečetlo cd-MP3 ??? asi blbost že? neruzumím tomu jen se ptám .:mad:

Odesláno

No tak to by mě taky zajímalo, protože to mám na chup stejně a auto je taky z Belgie. Ale podle mě to je pouze právě na tu navigaci. Pokud chceš MP3, tak musíš koupit mechaniku co umí i MP3 a vyměnit ji s mechanikou CD changeru.

Odesláno

Navigace je opravdu jen na navigaci. Poslední aktualizace map je 2006/2007 a jsou pouze pro západní evropu a stáhnout se dají třeba tady: Webový odkaz odstraněn. Moderator Nám je nejblíže Německo nebo Rakousko, ale u nás je to stejně k ničemu. Pokud chcete MP3, doporučuji pořídit nějaký USB adaptér (už se to tu také řešilo, stačí pohledat) a připojit ho namísto CD měniče a pokud jím auto není vybaveno, tak se ještě musí nechat povolit přes dia. Je to levnější, než pořizovat mechaniku s MP3 s nejistým výsledkem. Mám ten adaptér u své 406 a funguje dobře. ;)

[upravil dne 28/10/11 11:58 od Ferry]

Odesláno

Jj přesně tak, to mi minulý majitel přesně řekl, že v Německu a Rakousku mu ta navigace normálně šlapala, ale u nás v ní nejsou mapy na naše území.

A k tomu USB adaptéru - ten adaptér je pak vzadu v kufru místo toho CD changeru, nebo sis ho nějak dotáhl dopředu na palubku?

Odesláno

Ten adaptér se zapojuje místo CD měniče přímo do rádia. Prostě vytáhneš konektor od měniče (pokud ho tam máš) a místo něj zapojíš adaptér. Vyrábí je víc firem např. Xcarlink nebo Connects2 (od těch to mám já). Je to malá krabička se vstupem na USB, SD kartu a 3,5 jackem, kterou si můžeš schovat kam chceš. Nejčastěji se dává do schránky před solujezdce, ale třeba já ji mám vytaženou pod plasty středového tunelu až pod sedačku řidiče. Zvenku vidět není a já na to dobře dosáhnu i za jízdy. A hlavně jsem nemusel nikde nic vrtat. :) Jinak hodně o tom najdeš třeba tady:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...