ricik13 Odesláno 27. říjen 2011 Odesláno 27. říjen 2011 Zdravím odborníky , mám auto dovezené z Belgie a v zavazadlovém prostoru v pravo v té kapse je cd mechanika na navigační Cd. ale je jenom Belgické. Dá se tato mechanika nějak jinak využít? že by to třeba přečetlo cd-MP3 ??? asi blbost že? neruzumím tomu jen se ptám . Citovat
Ducatista Odesláno 28. říjen 2011 Odesláno 28. říjen 2011 No tak to by mě taky zajímalo, protože to mám na chup stejně a auto je taky z Belgie. Ale podle mě to je pouze právě na tu navigaci. Pokud chceš MP3, tak musíš koupit mechaniku co umí i MP3 a vyměnit ji s mechanikou CD changeru. Citovat
Mike407 Odesláno 28. říjen 2011 Odesláno 28. říjen 2011 Navigace je opravdu jen na navigaci. Poslední aktualizace map je 2006/2007 a jsou pouze pro západní evropu a stáhnout se dají třeba tady: Webový odkaz odstraněn. Moderator Nám je nejblíže Německo nebo Rakousko, ale u nás je to stejně k ničemu. Pokud chcete MP3, doporučuji pořídit nějaký USB adaptér (už se to tu také řešilo, stačí pohledat) a připojit ho namísto CD měniče a pokud jím auto není vybaveno, tak se ještě musí nechat povolit přes dia. Je to levnější, než pořizovat mechaniku s MP3 s nejistým výsledkem. Mám ten adaptér u své 406 a funguje dobře. [upravil dne 28/10/11 11:58 od Ferry] Citovat
Ducatista Odesláno 28. říjen 2011 Odesláno 28. říjen 2011 Jj přesně tak, to mi minulý majitel přesně řekl, že v Německu a Rakousku mu ta navigace normálně šlapala, ale u nás v ní nejsou mapy na naše území. A k tomu USB adaptéru - ten adaptér je pak vzadu v kufru místo toho CD changeru, nebo sis ho nějak dotáhl dopředu na palubku? Citovat
Mike407 Odesláno 28. říjen 2011 Odesláno 28. říjen 2011 Ten adaptér se zapojuje místo CD měniče přímo do rádia. Prostě vytáhneš konektor od měniče (pokud ho tam máš) a místo něj zapojíš adaptér. Vyrábí je víc firem např. Xcarlink nebo Connects2 (od těch to mám já). Je to malá krabička se vstupem na USB, SD kartu a 3,5 jackem, kterou si můžeš schovat kam chceš. Nejčastěji se dává do schránky před solujezdce, ale třeba já ji mám vytaženou pod plasty středového tunelu až pod sedačku řidiče. Zvenku vidět není a já na to dobře dosáhnu i za jízdy. A hlavně jsem nemusel nikde nic vrtat. Jinak hodně o tom najdeš třeba tady: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.