Bigbadjohn Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 Tedy jestli to chápu dobře tak pojistka byla špatná, po výměně už zůstala dobrá. Závada se projevuje až po určité době jízdy, protože píšeš, že než se objeví tak ESP funguje. Pojistku jsi měřil? Je opravdu dobrá? Ohm metr ukazuje zkrat? Po jak dlouhé době se objeví závada toho ESP? Je to vždy po stejné době? Nebo někdy nejde od začátku? Když to ESP fungovalo tak jsi diagnostiku připojil? Poruchu to nehlásilo? Je to tu už skoro pět měsíců. Měl jsi to za tu dobu vícekrát na diagnostice? Výsledek? Ta vypálená pojistka určitě měla nějakou příčinu a ta se asi stále projevuje. Trochu se rozepiš. Citovat
Guest Malinkej88 Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 Jsem trouba, nedalo mi to a tu pojstku co jsem myslel, že byla prasklá jsem hodil jen do popelníku a teď jí tedy přeměřil, jestli byla opravdu prasklá a jak říkám trouba jsem, protože ta pojska byla v pohodě. Jen je divné, že po její výměně jsem ujel těch 20km, protože běžně mi ta závada vyskočí do 2km, do té doby ESP funguje, nejčastěji mi ale ta závada vyskočí hned po nastartování motoru, ještě dříve než se auto vůbec rozjede, ta doba tedy stejná není, jak píšu, většinou hned, někdy až po pár km, max. ale tak 4km, ale to už opravdu málokdy, do tohodle režimu jsem ještě diagnostiku nepřipojil. Jinak jsem tu diagnostiku připojoval průběžně snad každý měsíc a vždy stejný výsledek. Ještě jsem koukal do diáře a než mi poprvé vyskočila tahle závada, tak miměnily brzdové destičky, nevím jestli by to mohlo mít nějakou spojitost.... Citovat
rotik2 Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 zdarek...jak si na tom?uz esp/abs je ok?...mne to pise tiez diag....ale auto reaguje normalne esp..mne len nenačita diagnostika PP2000 ten esp pc... Citovat
Guest Malinkej88 Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 Jsem na tom pořád stejně, ESP stále po pár km rozsvítí kontrolku nefunčnosti a prostě nejde. ABS normálně funguje, ale slyšel jsem názor, že by na to mohlo mít vliv ovzdušnění brzdové kapaliny, koukal jsem že se to dá přes diagnostiku,ale bez podrobného návodu si na něco takového sám netroufnu, neměl by někdo ten návod? Citovat
Michal.x Odesláno 28. duben 2012 Odesláno 28. duben 2012 hledal bych vadu u řj mototu nebo can kabeláž mezi jednotkama to že píše obdržená hodnota neni správná uže bejt i vadou v řj motru esp je citlivé a potřebuje opravdu přesné udaje od motoru krouták výkon ... stačí aby jednotka motoru napsala nějak čidlo stačí jen teplota a esp se vyřazuje s činnosti protože bez přesného udaje o výkonu by mohlo nadělat větší škodu neý užitek takže závadu bych hledal v ŘJ motoru!! Citovat
Guest Malinkej88 Odesláno 29. duben 2012 Odesláno 29. duben 2012 Díky za radu, ale to je nad moje síly, vůbec nevím, jak bych to na té řj motoru hledal, asi se budu muset obrátit na někoho kdo tomu rozumí... Citovat
Michal.x Odesláno 29. duben 2012 Odesláno 29. duben 2012 ono by stačilo vyčíst řj motoru a napsat závady i z ní a už bych mohl poradit víc Citovat
Guest Malinkej88 Odesláno 29. duben 2012 Odesláno 29. duben 2012 to bych měl zvládnout, díky za radu, nechám si to vypsat a hodím to sem... Citovat
velkybanan Odesláno 30. duben 2012 Odesláno 30. duben 2012 Ahoj lidi,předem mne nekamenujte , ale chtěl bych se Vás zeptat jestli někdo nevíte co mám hledat špatnýho na autě(citroen berlingo 2) s výpisem těchto chyb.S tou chybou válce mi permanentně svíti diag na přístrojovce,s tou druhou ne.Předem děkuji aspoň za něco Citovat
Michal.x Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 snímač referenčního válce neni to náhodou snímač Vačky ?? Citovat
Michal.x Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 ano je butto umřel nebo je to skočené benzínák beží i bez něj ... Citovat
Michal.x Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 DTC P0463: Vysoké napětí v obvodu snímače hladiny paliva DTC P0341 00: Funkce snímače polohy vačkového hřídele sacích ventilů jen pro doplnění Citovat
Guest Malinkej88 Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 Michal.x: tak jsem si konečně našel chvíli a připojil PP2000,ale žádnou chybu v řídící jednotce motoru mi to nenašlo:-( Citovat
Michal.x Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 ono u takové závady je nejlepší si sebou vzít ještě někoho a za jízdy studovat skutečné hodnoty já tuto závadu ještě studoval a neni to přímo závada komunikace a přímo toho udaje o otáčkách ale je divné že nenapíše nic jednotka motoru protože kdyby byl někde problem v kabelech tak tu závadu píšou obě jednotky Citovat
Guest Malinkej88 Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 já bych rád sebou někoho vzal, kdo by to za jízdy studoval, bohužel, ale nemám ve svém okolí nikoho kdo by tomu rozumněl, a já z toho také nic nevykoukám:-( Citovat
velkybanan Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 ahoj no taky mne to napadlo.Ale nejsem si jistý jestli tento motor má snímač vačky?Maximálně snímač na setrvačníku a ten jsem vyměnil(bezezměny).Jediný co už mne napadá je jen rozvoďák skočenej o nějakej ten zoubek:aut uvidíme přesto díky Citovat
velkybanan Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 Tak rozvod je OK.Vyměněný svíčky a vyčištěná škrtící klapka -> bezezměny ještě jsem dělal diag na lambdy viz obrázek.Může i toto zapříčinit tu chybu \"vačky\"????? Zde mi příjde , že mám asi mrtvou druhou lambdu Citovat
Michal.x Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 podle service boxu to snímač vačky má zezadu na straně setrváku .... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.