Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute mam problém s odomknutím auta cez centralne , baterku som vymenil aj reštartol ako sa ma : vybrať kľuč zapaľovania ,vratit späť ,stlačiť tlačidlo A a zase vybrať kľuč funguje to pol hodinu a potom zase problém je v tom že odomknuť cez central nejde a ked odomknem cez kluc začne hukať neviete poradiť kde je chyba? alebo ako sa da aspon alarm vypnut lebo ked chcem zamknut len klucom zamkne len soferove dvere vopred dakujem za pomoc

Odesláno

No vidim to na BSI jednotku.

Jinak pokud zamknes auti klicem tak alarm by mel zustat off.

Pokud ti to funguje jenom chvili tak opravdu chyba v BSI.

Skoc si na diag a zkus si nechat vypnout(vyradit)alarm.

Odesláno

zrovna resim s do jineho. dnes garaznik menil termostat a cidlo tepl. a baterku vypnul. kdyz jsem auto vyzvedl neslo otevrit do, ale musel jsem otevrit klicem do zamku. kdyz jsem prijel domu a vypnul motor, zacala blikat ledka centralu na stred.panelu. predtim to nedelalo. takze blika do ted. mozna ze uz baterka v klici ma dost a stalo by to za vymenu ale do vcera to bylo ok. co s tim? ma to blikat nebo ne? a jestli jo jaktoze to predtim neblikalo? blika to pomalu pravidelne za sebou.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Zdavim Mohl by mě někdo poradit?Zmknu dalkou a dveře se zamknou a hned odemknou

když zamknu klíčem tak se zamknou dveře u řidiče a oboje zadní i kufr a pravé přední ne.

Připadá mi to jako by byly ty přední oboje bez proudu Dik

Odesláno

no treba zajst do servisu u mna bol nakoniec problem ze v prednych dverach spolujazdca kabel vonku z nieakej krabicky dal ho dnu a ide vsetko

PS : blbne mi zamok kufru musim silnejsie buchat ked ho chcem zabuchnut ako sa da dotiahnut alebo v com je problem nemate skusenost?

Odesláno

Dělá mi to v těhle mrazech taky.Ráno odemknu a auto se zase zamkne.Dveře od řidiče nejdou otevřit zadni ano.Musím otevřít zevnitř.Jel jsem do obchodu a pro změnu zase nešlo zamknout.Problém bude v přimrzlém centrálu.Když jsem auto vytopil(vyhřál) centrál povolil a vše je ok.Zkus dát auto do vyhřáte garáže a vyzkoušej jestli to začne fungovat...:papa

Zdavim Mohl by mě někdo poradit?Zmknu dalkou a dveře se zamknou a hned odemknou

když zamknu klíčem tak se zamknou dveře u řidiče a oboje zadní i kufr a pravé přední ne.

Připadá mi to jako by byly ty přední oboje bez proudu Dik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...