Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřebuji radu,nedavno se to tu někde řešilo ale nemohu to najít tak to zkusím sám,poslední dobou při rozjezdu na 1 stupeň se auto jakoby zatřese (zacuká)trvá to tak vteřinu a pak jede ok,jiné rychlosti zabírá normálně.Někde se tu řešilo že je spojka jakoby mastná a že ji stačí trochu přes ručku potrápit a měno by se to oject,zkoušel jsem a nic ale když jedu dál ne jen do práce a zpět tak to přestane a je vše ok.Trochu si myslím že na to má vliv moje výměna domečku na termostatu,jelikož vytekla voda s nemrzkou na místo kde je uložená spojka,možná to na to má vliv a je to mastné a po delší době to vyschne ale cestou do práce 5km to občas trochu zazlobí,taky záleží kolik dám plynu,když víc nic se nestane když míň cuká.

díky za rady:mad:

[upravil dne 26/10/11 19:28 od rkolac]

Odesláno
cukalo to i před výměnou domečku termostatu? přímo do spojky na lamelu nebo přítlačák jen tak lehce kapalina nezateče, i když možné to je...

no myslím že ne,nebo jsem to nějak nepozoroval

asi takhle,cca před měsícem mi auto nechalo na chatě s domečkem na dvě půlky,samo že všechna voda se rozlila po motoru a domeček je nad prostorem spojky,tak proto moje domněnka.Týden tam to auto s mokrým motorem stálo,po týdnu jsem to opravil odjel a jen 100km v kuse,nic jsem nepozoroval a pak po ježdení do práce se to začlo objevovat,jedu zase o výkendu pryč tak se to možná zase srovná,jestli to vůbec může být touhle věcí.

[upravil dne 26/10/11 20:07 od rkolac]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...