Dundee Odesláno 2. duben 2005 Odesláno 2. duben 2005 Taky přemýšlím o výfuku na svoje autí, ale nerad bych upravoval třeba nárazník nebo něco jinýho. Můžete sem někdo hodit foto, ajk to v konečnym důsledku vypadá (třeba mk). Díkec. Citovat
mk405 Odesláno 2. duben 2005 Odesláno 2. duben 2005 vypadá to hezky nenápadně foto zde , někdo ale právě naopak vyřízne nárazník a olemuje plechem. Já to mám zespoda taky řízlé (jen ten spodní lem) a to z toho důvodu aby se dostal tlumič o kousek víš (zezatu to ale není vidět jen zespoda), dát lze jakoli záleží na držáku tlumiče a hlavně na tom aby jsi nedřel o zem. mk Citovat
Xplod Odesláno 2. duben 2005 Odesláno 2. duben 2005 Ja sem si koupil u Renocaru na Suchdole univerzalni vyfuk Remus za 2800,- . Zvuk mam super, ale je trosku hlasitejsi. Kamos si ho daval na BX 1.8 TD a tomu to jen tak trosku prdi. Citovat
Dundee Odesláno 2. duben 2005 Odesláno 2. duben 2005 Vypadá to dobře. Já ho řezat nechci, protože kdybych pak dal náhodou vejfuk pryč, tak by to vypadalo blbě a Mi-čkový nárazník bude dost mastnej. Citovat
mk405 Odesláno 2. duben 2005 Odesláno 2. duben 2005 to je zcela normální a pochopitelné, že stejný výfuk zní na jiném typu motoru jinak (jde o proudění spalin) a taky zaleží na průměru trubky (rychlost proudění a teplota). mk Citovat
Neon Odesláno 3. duben 2005 Odesláno 3. duben 2005 Dundee: tak bys to vyřešil nárazníkem, jako mám já - když budeš šikovnej, tak tě vyjde na 2500,- (bez laku) Citovat
Dundee Odesláno 3. duben 2005 Odesláno 3. duben 2005 Neon: To bych mohl, ale nemám velké skladovací možnosti. Pokud by měla nastat situace prodeje, tak je lepší mít tam origo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.