Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

laděný výfuk

Recommended Posts

Odesláno

Taky přemýšlím o výfuku na svoje autí, ale nerad bych upravoval třeba nárazník nebo něco jinýho. Můžete sem někdo hodit foto, ajk to v konečnym důsledku vypadá (třeba mk). Díkec.

Odesláno

vypadá to hezky nenápadně foto zde , někdo ale právě naopak vyřízne nárazník a olemuje plechem. Já to mám zespoda taky řízlé (jen ten spodní lem) a to z toho důvodu aby se dostal tlumič o kousek víš (zezatu to ale není vidět jen zespoda), dát lze jakoli záleží na držáku tlumiče a hlavně na tom aby jsi nedřel o zem. mk :papa

Odesláno

Ja sem si koupil u Renocaru na Suchdole univerzalni vyfuk Remus za 2800,- . Zvuk mam super, ale je trosku hlasitejsi. Kamos si ho daval na BX 1.8 TD a tomu to jen tak trosku prdi.

Odesláno

Vypadá to dobře. Já ho řezat nechci, protože kdybych pak dal náhodou vejfuk pryč, tak by to vypadalo blbě a Mi-čkový nárazník bude dost mastnej.

Odesláno

to je zcela normální a pochopitelné, že stejný výfuk zní na jiném typu motoru jinak (jde o proudění spalin) a taky zaleží na průměru trubky (rychlost proudění a teplota). mk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...