Guest L.Petru Odesláno 28. březen 2005 Odesláno 28. březen 2005 máte někdo zkušenosti s firmou laityng?Chci si koupit laďák na 405 Citovat
mk405 Odesláno 28. březen 2005 Odesláno 28. březen 2005 máme, jak s 405 tak s laityng viz o pár řádků níž (sonduji.....) Citovat
Honza Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 No já nevim, ale nedavno jsem koukal na Laityng co jsem montoval jednomu zákazníkovi a moc do smíchu mi nebylo. Po 3letech vypadal hruzně. Rez, vysypaná mřížka z koncovky a zvuk se dost změnil. Citovat
mk405 Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 zasadně nesouhlasím, mám Laityng 2 roky starej a nemá ani kousk rezu, je jako nový mřížka celá sice trochu černa ale bez rezu - ale možná je to dieselem a saže prostě dokonale konzervujou , opravdu je jako novej, možná o rok dříve dělali horší, já ho mám žárově pohliníkovanej a natřenej na černo (orig. výroba). když jsme ho přinarovali na šroubení (nerez) tak bylo krásně vidět jak se hliník roztáhl a cca 2od svaru popraskala barva (to jsem zatřel) což mě přesvětšilo o kvalitě zpracování. Druhá věc je že jsme to svařovali argonem což je super svařování které ohřeje výfuk jen v místě sváru a cca do 5mm kolem, takže pokud to někdo svaří eleprodou nebo nedej bože autogenem a ohřeje půlku vejfuku tak se nedivím že jde do kytek. mk:papa Citovat
Honza Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 ne ne v žádném případě tě do toho neodrazuju. Laityng je v poměru cena vs. kvalita v poho. Mk405 má pravdu, saze z nafty dokonale ten výfuk nakonzervujou, ale i přidaj na váze. Já jen napsal muj názor. Moc dobré zkušenosti s touhle značkou nemám, tak je ani nemontuju. Citovat
Neon Odesláno 31. březen 2005 Odesláno 31. březen 2005 Mimochodem MK - jakou mi to dá potom práci ho tam namontovat? Kdyz uz jsi to na 405 mel a ja mam taky 405? Neni to doufam nejakej haluz... Citovat
mk405 Odesláno 31. březen 2005 Odesláno 31. březen 2005 no, kokud ho prodám:D, tak na 405 1.9D je to asi takováhle práce přidělat: 1) 2ks matičky na přírubu u svodu (stejně jako orig.) 2) uprostřed auta nasadit orig. gumu na kulatinu (stejně jako orig.) 3) do orig. gumy nasadit držák tlumoče + 2ks matky (stejně jako orig.až na matky) 4) sešroubuješ trubku s tlumičem no a už váš uřvaného lva:D neměl by to být žádný velký problém, zapředpokladu že máš stejný auto jako já. mk:papa Citovat
mk405 Odesláno 31. březen 2005 Odesláno 31. březen 2005 ještě by mě zajímalo kolik váží saze:D nv tom výfuku je černá vrstvička sazí silná nějakou tu desetinku milimetru, rozhodně ne nic co by se dalo škrabat nebo vysypat. jinak já tu samozdřejmě píšu taky jen svuj názor za svůj vejfuk, možná že stojí zaprd všechny, ale ten můj ne ;)mk:papa Citovat
Rasputin Odesláno 31. březen 2005 Odesláno 31. březen 2005 mám ho 2 roky a zatím je v pohodě.připojení trvá asi 2 hodiny, potřebuješ kus trubky,kulatinu na závěsy a ještě jeden silentblok,bez toho mě klepal o nárazník.Jo a taky CO svářečku. Citovat
Honza Odesláno 31. březen 2005 Odesláno 31. březen 2005 Mk405: Hele ja v žadnem případě netvrdim že tvuj výfuk stojí za prd. A s těma sazema to taky nebylo nijak mířený na tebe. Ostatně mám taky ropáka. Ty saze se spíš než v trubkách usazujou v tlumících materiálech. A tam toho bejvá hafo. Citovat
mk405 Odesláno 31. březen 2005 Odesláno 31. březen 2005 já to taky tak beru, prostě říkáme každej svůj názor, nehádám se, ani to nemyslím nijak špatně nebo proti tobě mk:papa Citovat
kveton Odesláno 1. duben 2005 Odesláno 1. duben 2005 taky premyslim o ladacku, ale vubec se v tom nevyznam. Potreboval bych si vybrat vyfuk, ale nevim jakej zvuk bude vydavat, da se to nekde zjistit?popr. jestli se to da zjistit z tvaru to vyfuku. Poradte Dik Citovat
Honza Odesláno 1. duben 2005 Odesláno 1. duben 2005 No řekl bych že jakej bude mít zvuk ti žadnej prodejce neřekne. Prostě to bude mít takovej \"dospělej\" zvuk. Citovat
Hadra Odesláno 1. duben 2005 Odesláno 1. duben 2005 Taky hodně záleží na motůrku.Já dal na svou bývalou šáde Rapid 130 Laďáček domorobiko dle knígy a mělo to takovej pilozvuk.Pak su posral motor, vyměnil jsem 136 Fávo a zvuk byl mohutnější, basovější...no celkově lepší. Akorát mě zajímá, jestli se něco podstatnýho stane ( podle mně teda ne ) když fiknu celý koleno výfuku - to zadní hned za koncovým tlumičem - na 106 a navařím si tam normální nerez DTM rouru. ta koncovka dolů už mně leze krkem. Co vy na to? bude to víc vrnět? že by to ten nerez zesílil? Citovat
Bohouš Odesláno 1. duben 2005 Odesláno 1. duben 2005 Já mám svýho vejfuku už občas plný zuby. Když jsem ho tam vrznul, tak jsem si řikal jak to pěkně vrčí a teďka už vnímám i jiný okolnosti jako třesoucí se palubka, vibrační sedačky a rambajz, kterej přehlušuju rádiem, ale zase u přítelkyně nemusím zvonit :D Citovat
Hadra Odesláno 1. duben 2005 Odesláno 1. duben 2005 to jsem taky zažil.......se šáde......to při nočních odjezdech od přítelkyně jsem musel odjíždět z kopečka bez motoru:D Citovat
mk405 Odesláno 1. duben 2005 Odesláno 1. duben 2005 já taky nikde nezvoním:D, ale narozdíl od 205 mě to trochu tlumí kufr, takže vevnitř je to o něco lepší ale slyšet samozdřejmě je:cool: mk Citovat
impact Odesláno 1. duben 2005 Odesláno 1. duben 2005 Napsán autorem Hadra to jsem taky zažil.......se šáde......to při nočních odjezdech od přítelkyně jsem musel odjíždět z kopečka bez motoru:D Tvůj výfuk je příliš hlučný až ve chvíli, kdy zjistíš, že tě při jízdě se staženými okýnky z toho randálu rozbolí hlava. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.