JJEENNDDAA Odesláno 27. říjen 2011 Odesláno 27. říjen 2011 Ozzy to se omlouvám a je mi to jasné ale já jsem se obracel k prvnímu dotazu který se týkal hlavy na osmi ventil rhy Citovat
ricik13 Odesláno 2. listopad 2011 Autor Odesláno 2. listopad 2011 Zdarec,no zatím čekám čekám čekám údajně by měla být dnes hlava opravená tzn zavařená a a zabroušená?? tak uvidím :-( jinak oprava ty hlavy asi 4800,-kč což oproti nové je super hlavně aby se ještě něco jiného nepopo...a co ty??? Citovat
qmysak Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 taky čekám čekám:D tento týden bych měl mět snad doma auto hotové tak su zvědavý Citovat
ricik13 Odesláno 3. listopad 2011 Autor Odesláno 3. listopad 2011 Nazdárek tak mám nové info o mém autě, dnes mi přišla opravená (zavařená) hlava tak ji prý dnes poskládá a bude se snažit to co nejdříve zprovoznit :-) tak snad nenastane žádný jiný problém a konečně bude zase vše ok jako dřív?? dám vědět až to bude hotové Citovat
qmysak Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 taky mám novinku jak sou v hlavě uložené vačky tak se tam cosi podělo nevím co tak je to zase u dalšího chlápka:grr Citovat
ricik13 Odesláno 12. listopad 2011 Autor Odesláno 12. listopad 2011 tak mám taky novinku včera mi volal technik že hlava je snak OK ale začal dělat rozvody,prý je to 5minut po 12 a když to chtěl dát dohromady tak ¨zjistil že je tam je prý nějaké kolečko ozubené které asi pohání ty rozvody nebo co a v něm drážka na kolíček a ta drážka je vykloktaná a je větší aso o 2mm takže ještě musí sehnat to kolečko a potom snad už bude mazel OK Citovat
ricik13 Odesláno 19. listopad 2011 Autor Odesláno 19. listopad 2011 nové zprávy :/ hlava je snad OK,rozvody a kolečko které je pohání je již také vyměněné ale ještě prý teče olej z pod víka ventilů,ty vole se z toho asi už picnu,auto stále ještě nemám :-( a co ty??? Citovat
qmysak Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 auto bych měl mět snad zitra doufáj teda už jen dat rozvodák a poslední montáž. jinak těsnění pod hlavou co tam bylo bylo šváclé nepatrně ale bylo Citovat
ricik13 Odesláno 20. listopad 2011 Autor Odesláno 20. listopad 2011 tak to máš super já stále čekám kdy to dodělá,jelikož on nedělá pouze Peugeoty tak každý díl musí objednat a potom to tak trvá Citovat
qmysak Odesláno 20. listopad 2011 Odesláno 20. listopad 2011 takl auto už mám doma jede eště lepší uvidím po více km Citovat
ricik13 Odesláno 30. listopad 2011 Autor Odesláno 30. listopad 2011 ahojda tak už mám auto také doma,vše funguje tak jak má takže oprava hlavy ,rozvody + hnací kolečko nové těsnění sada šroubů nový olej nový fridex cena celkem 17000,-kč tak při šťastné kilometry Citovat
qmysak Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 já tam mám toho vyměněno víc teda skoro vče s cenou sme na tom podobně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.