Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec,no zatím čekám čekám čekám údajně by měla být dnes hlava opravená tzn zavařená a a zabroušená?? tak uvidím :-( jinak oprava ty hlavy asi 4800,-kč což oproti nové je super hlavně aby se ještě něco jiného nepopo...a co ty???

Odesláno

Nazdárek tak mám nové info o mém autě, dnes mi přišla opravená (zavařená) hlava tak ji prý dnes poskládá a bude se snažit to co nejdříve zprovoznit :-) tak snad nenastane žádný jiný problém a konečně bude zase vše ok jako dřív?? dám vědět až to bude hotové :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno
:( tak mám taky novinku :( včera mi volal technik že hlava je snak OK ale začal dělat rozvody,prý je to 5minut po 12 a když to chtěl dát dohromady tak ¨zjistil že je tam je prý nějaké kolečko ozubené které asi pohání ty rozvody nebo co a v něm drážka na kolíček a ta drážka je vykloktaná a je větší aso o 2mm takže ještě musí sehnat to kolečko a potom snad už bude mazel OK :myslim
Odesláno

nové zprávy :/ hlava je snad OK,rozvody a kolečko které je pohání je již také vyměněné ale ještě prý teče olej z pod víka ventilů,ty vole se z toho asi už picnu,auto stále ještě nemám :-( a co ty???

Odesláno

auto bych měl mět snad zitra doufáj teda už jen dat rozvodák a poslední montáž. jinak těsnění pod hlavou co tam bylo bylo šváclé nepatrně ale bylo

• O 2 týdny později...
Odesláno
:papa ahojda tak už mám auto také doma,vše funguje tak jak má takže oprava hlavy ,rozvody + hnací kolečko nové těsnění sada šroubů nový olej nový fridex cena celkem 17000,-kč:o tak při šťastné kilometry :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...