pgrno Odesláno 28. březen 2005 Odesláno 28. březen 2005 Zdravim Vas, prosim poradte kde hladat chybu: Mam problem ze sa mi nahodne spustaju ventilatory chaldica. Spustali sa aj teraz v zime, pri kludnej jazde. myslim si ze to nie je normalne, ved v takej zime nemoze mat motor problem s prehrievanim. Ukazovatel teploty vody na palubke hovori ze vsetko je ok. ide max do 90°C. Sem tam sa rozsvieti aj STOP. vacsinou to len blikne, alebo ked to zostane svietit, tak vypnem motor a potom sa to uz viac nerozsvieti. <br> zobral som to peugeot servisu. tam to poldna skumali a pozorovali, ale povedali mi ze im to neurobilo a nic nezvycajne nezistili. odporucili mi postupne vymienat snimace. poradte co s tym Citovat
pgrno Odesláno 30. březen 2005 Autor Odesláno 30. březen 2005 to ste este nikto nemali podobny problem? prosim Vas, tak mi aspon poradte, od ktoreho snimaca su riadene ventilatory, pripadne aky signal by mal davat. mam podozrenie, ze by to este mohol byt zle zapojeny niektory konektor. v servise raz vyberali motor. a ked ho tam davali mohli bud poskodit kabel, zle zastrcit konektor a tak. zatial som skoro vsetky vizualne skontroloval, ale nic som nenasiel. Citovat
Shrek1 Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 ahoj , podivej se na chladic je tam cidlo teda nevim jak u toho tveho ale ja ho tam mam do toho jde stale + a z nej kabilek na ventilatory a jdi po dratech a uvidis Citovat
TITANa Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 ty by si mal mat uz chladenie integrovane v RJ motora a odborne sa tomu hovori FRIC. pocitac motora teda sam zapina ventilatory cez relatka. mas klimatizaciu? ak hej tak stop zvacsa svieti ked zapnes klimu a pocitac zapne ventilator na malu rychlost cez predradny odpor. cize najcastejsia chyba je v tom odpore ktory casom chybuje, a druha zavada je zoxidovane relatka. nechapem ak si bol v znackovom servise tak by ti mali chybu hned najst ved toto je na diagnostiku trivialny problem. no hold nieje servis ako servis. Citovat
pgrno Odesláno 31. březen 2005 Autor Odesláno 31. březen 2005 V prvom rade diky za odpoved. Snimac na teplotu je hore v telese termostatu (ked ho odpojim, pocitac zapne ventilatory na max rychlost). na boku su potom dalsie dva. Ma to klimu (A/C zap/vyp). Ked zapnem klimu STOP sa spravidla nerozsvieti. STOP sa rozsvecuje len sem tam.V poslednej dobe malokedy, ale ventilatory sa dost casto zapinaju. Viem to, pretoze jedna vrtula trochu hadze a ked sa toci tie vibracie sa prenasaju aj na auto. Sem tam maju chladit, nato tam su, ale myslim ze ked je vonku pod nulou a ja motor moc nezatazujem, nie je dovod aby isli. Tie zoxidovane relatka by to mohli byt. tie prekontrolujem. Prosim ta, kde ich najdem? Predpokladam ze odporom to asi nebude, pretoze ja mam problem ze sa vobec tocia, nie ze sa tocia pomaly ci rychlo. Bol som Blueboxe v BA/lamac. je to sice novy servis, ale boli korektni, a ked som sa rozpraval s ich elektrikarom, budil dojem, ze vie co robi. Ak je tam niekde kontaktna chyba, resp taka co sa nevyskytuje vzdy, verim aj im, ze je to dost problem najst. Skusim to este raz vsetko prezriet, ked na nic nedojdem, vyskusam iny servis. Citovat
TITANa Odesláno 31. březen 2005 Odesláno 31. březen 2005 takto napis mi VIN cislo a ja sa pozriem na zapojenie. Mozes mat dva snimace teploty a to tak ze jeden ide na pristrojovku a druhy do RJ. a ten v RJ moze hadzat bludy ze je motor prehriaty. Snimac teploty je najcastejsie poruchova suciastka co sa tyka chladenia motora. do pocitaca by mal mat ten snimac zelenu farbu a na pristrojovku modru alebo inu. Dalsia moznost je ze sa ti pri zapnutej klime moc natlakuje system a to pre to ze mozes mat viac naplnenu klimu ako mas mat a tak ti zopne vetraky na akoze schladenie media a tym pokles tlaku v systeme klimatizacie. ale to by ti nesvietila stopka zas. ja to vidim fakt na snimac teploty. napis mi VIN na u2u odkaz alebo mail. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.