Tantor-BN Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 Chalani čaute večer pridem domov a idem zaknuť na DO (čo davali 306 od výroby) vystupim zavrem a stlačim pupček spravi to cvak a cvak prvý cvak je zamknuté a druhý odomknuté ako keby zamknete a máte otvorene dvere. Sú to spolujazcove dvere a nejdu zamknuť ani manualne proste točim do strany a uplne volne ako keby bol zlý zámok...je to zámok ? prosím pomôžte lebo však z otvorenym autom nič moc Citovat
marko306 Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 Skús to popísať kľudne, nie tak hekticky. Vydýchaj, porozmýšľaj a napíš ešte raz, ja som z toho skoro nič nepochopil, stratil som sa niekde pri druhom cvaku:P. Spolujazdcové dvere sa ti nedajú zamknúť, tak je celé auto otvorené a čo točíš manuálne do strany? [upravil dne 22/10/11 21:52 od marko306] Citovat
Tantor-BN Odesláno 22. říjen 2011 Autor Odesláno 22. říjen 2011 prepač ale mam strašne nervy nato... Zamknem auto na DO a zamkne a hneď otvori keĎ sa postaviš pri dvere počuješ že to zamyká a odomyká no v spolujazcovich sa to ani nepohne Vodičove zamknem manualne Kufor zamknem manualne Spolujazcove dvere nezamknem nejde to proste točim klučom a nič sa tam nehýbe inak citiš že sa to tam aspoň hýbe ten zámok.... je to trojdverák ďakujem a prepáčte Citovat
marko306 Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 Tak toto je asi na rozobratie tapacíru, možno sa tam niečo uvoľnilo, ale najskôr by som sa pozrel na jazýček zámku, niekedy je špinavý od prachu, nechodí tak ako má a nedoviera sa. Skús ho vyčistiť tak ako je na aute, premazať. Alebo otvor dvere a dotlač prstom jazýček (má dve polohy, tak až na druhú)a skús diaľkovo zamknúť a uvidíš či je to zámkom. Citovat
Tantor-BN Odesláno 22. říjen 2011 Autor Odesláno 22. říjen 2011 zajtra s ado toho pustim najprv to skusim vyfukať komresorom a nastriekať olejom ... potom skusim rozobrať tapacir a spraviť to iste a keď to stale nepôjde ? Citovat
marko306 Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 No to som zas ja zle napísal asik, ak dáš dole tapacír tak tam už pozri tiahla a tak. zámok ti bude stačiť premazať aj bez dávania dole tapacíru. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.