Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pánové prosím o radu

Jedná se o Peugeot 406 2.0 16V r.v.1997

Samovolně se zvyšují otáčky až na 2000 ot/min. Někdy musím zhasnout motor, jindy se otáčky srovnají.

Jen mě zajímá jestli je příčinou vadný krokový motorek, nebo závadu může způsobit ještě něco jiného??

Děkuji předem

Odesláno

Může to někde přisávat falešný vzduch. Ale spíš ten krokáč.

[upravil dne 22/10/11 17:19 od Džůny]

Odesláno

Startovací sprej a nebo benzín do rozprašovače stříkat na jednotlivé části sání. Pokud si po stříknutí motor přidá máš místo netěsnosti. Případně můžeš potírat spoje štětcem namočeným v benzínu.

Odesláno
Startovací sprej a nebo benzín do rozprašovače stříkat na jednotlivé části sání. Pokud si po stříknutí motor přidá máš místo netěsnosti. Případně můžeš potírat spoje štětcem namočeným v benzínu.

tak tohle by mě nenapadlo, určitě to vyzkouším, díky moc

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak jsem vyzkoušel Tvou radu s benzínem v rozprašovači, bohužel žádné netěsné místo jsem nenašel, je možné, že by po dvou letech opět odešel krokový motorek??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...