Maty Odesláno 27. březen 2005 Odesláno 27. březen 2005 pánové, já mám ale pech. dlouho sem zháněl kola na 406 a když jsem je před měsícem koupil - originál 15\"z 306 tak dnes když jsem je dával na auto tak na předku je mezera mezi kolem a brzdičem cca4mm. Bohužel po protočeni, se mi kolo zaseklo o nalepené závaží. mohlo mě napadnout že 306 má asi menší kotouče včetně brzdičů. Takže jsem zase na začátku. Sháním litáky na 406 a prodávam na 306:( Citovat
Maty Odesláno 28. březen 2005 Autor Odesláno 28. březen 2005 tady je foto http://www.volny.cz/erik.maty/alu306.JPG kola jsou včetně orig. šroubů [Editován dne 28/3/05 Maty] Citovat
Xplod Odesláno 28. březen 2005 Odesláno 28. březen 2005 No jeste mas moznost tam dat zavazi co se davaj na plechace (ty naklepavaci), ale to by byl hnus. A to jeste nevim jestli tam pujdou naklepnout. Citovat
Maty Odesláno 28. březen 2005 Autor Odesláno 28. březen 2005 to máš pravdu že to by byl hnus. už sem to u někoho viděl a vím že sem se nad tím i pozastavil. mrzí mě to protože sem je sháněl dost dlouho než jsem našel přesně ty co se mi fakt líbí. Citovat
Maty Odesláno 29. březen 2005 Autor Odesláno 29. březen 2005 tak uz je zase neprodávám, byl sem v barumce jestli s tim jde neco udelat a posunuli mi závaží až do loukotí takže brzdiči to už nevadí. už je mám na autě:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.