Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dobrý den,

před časem se mi nějakým způsobem uvolnil volant a i přes to, že byl zaaretovaný, byl volný a šel vytáhnout tak, že se rozpojily hřídele (v místě u aretace byl vidět tisícihran) a točil se kolem dokola, nejde mi od té doby klakson a svítí kontrolka airbagu. Byl jsem v servisu Peugeot a tam chtěli sundat volant, rozebrat celou řídící tyč a měnit tisícihran, že prý je ožvýkaný, ale není, vrchní část hřídele se s tisícihranu vysunula pouze jednou. Volant mi nějak zpátky nasadily tak, že držel opět pevně a již nešla vysunout hřídel z tisícihranu, nasadili ho ovšek našikmo a já nemohu přijít na to, jak jej zase uvolnit a nasadit rovně. Nevíte někdo co s tím? Jak je možné zkontrolovat kontakty klaksonu a airbagu?

Peugeot 307

S pozdravem Votava

[Editován dne 26/3/05 votava]

Odesláno

Pokud jsi jistý, že se trefíš na hranu přesně aby byl rovně je to dobré jinak geometrie. Pokud to bylo před tím OK, trefíš se. U 307 je převaděč signálu k airbagu a houkačce společný blok s páčkama pod volantem a další elektronikou, snímač centrálu, ESP a pod. Moc bych bez zkušeností do toho nelez. Stojí to od 7500 do 14000 kč. Navíc by se měl deaktivovat airbag.

Odesláno

bylo to předtím v pořádku i jsem to zkoušel, jen jsem to neuměl \"zacvaknout\", ted ale potřebuji tu hřídel zase uvolnit, abych to mohl nasadit rovně,

s pozdravem Votava

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...