votava Odesláno 26. březen 2005 Odesláno 26. březen 2005 dobrý den, před časem se mi nějakým způsobem uvolnil volant a i přes to, že byl zaaretovaný, byl volný a šel vytáhnout tak, že se rozpojily hřídele (v místě u aretace byl vidět tisícihran) a točil se kolem dokola, nejde mi od té doby klakson a svítí kontrolka airbagu. Byl jsem v servisu Peugeot a tam chtěli sundat volant, rozebrat celou řídící tyč a měnit tisícihran, že prý je ožvýkaný, ale není, vrchní část hřídele se s tisícihranu vysunula pouze jednou. Volant mi nějak zpátky nasadily tak, že držel opět pevně a již nešla vysunout hřídel z tisícihranu, nasadili ho ovšek našikmo a já nemohu přijít na to, jak jej zase uvolnit a nasadit rovně. Nevíte někdo co s tím? Jak je možné zkontrolovat kontakty klaksonu a airbagu? Peugeot 307 S pozdravem Votava [Editován dne 26/3/05 votava] Citovat
Milhaus65 Odesláno 26. březen 2005 Odesláno 26. březen 2005 Pokud jsi jistý, že se trefíš na hranu přesně aby byl rovně je to dobré jinak geometrie. Pokud to bylo před tím OK, trefíš se. U 307 je převaděč signálu k airbagu a houkačce společný blok s páčkama pod volantem a další elektronikou, snímač centrálu, ESP a pod. Moc bych bez zkušeností do toho nelez. Stojí to od 7500 do 14000 kč. Navíc by se měl deaktivovat airbag. Citovat
votava Odesláno 26. březen 2005 Autor Odesláno 26. březen 2005 bylo to předtím v pořádku i jsem to zkoušel, jen jsem to neuměl \"zacvaknout\", ted ale potřebuji tu hřídel zase uvolnit, abych to mohl nasadit rovně, s pozdravem Votava Citovat
Bohumil Odesláno 26. březen 2005 Odesláno 26. březen 2005 A co kdyby ti to \"napravili\" tam, kde to \"odflákli\"? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.