ketchup Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 Tak dneska přezuto na zimáčky. Zamrzel mě pohled na letní kola. Jsou už celekem dost poškrábána. Sice už byla dost při koupi auta. Chtěl bych se pustit přes zimu do opravy disků akorát nevím jak na to. Byl by tu někdo kdo by mi poradil jak stím začít a jak postupovat? Citovat
Stifler Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 Asi bys sem měl dát nejdřív foto poškození disku (jak moc to potřebuje opravit) a nastínit, co s tim chceš udělat, resp. čeho chceš opravou docílit (jestli jen zbrousit a přelakovat nebo něco víc).... Citovat
ketchup Odesláno 19. říjen 2011 Autor Odesláno 19. říjen 2011 no fotku momentálně nemám ale dodám..no chtěl bych to opravcit tak aby to bylo prostě jako nové:)zadělat ty oděrky a asi pak nalakovat.. Citovat
ketchup Odesláno 19. říjen 2011 Autor Odesláno 19. říjen 2011 tak jednu jsem našel je tady malinko vidět okousané okraje disků a tady to není vidět ale na středu disků u šroubů v těch místech prostě jsou menší rýhy.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.