Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravíčko, mám 106 rok výroby 98.. Rádio jsem si měnil už dříve a teď si chci přidat do plata reproduktory.. Chci se čistě teoreticky zeptat, jestli už tam nejsou kabely natažený, protože když jsem rádio vyndal, tak tam v koncovce z výroby nějaký kabely jsou, ale netuším kam vedou.. Nemá s tím někdo zkušenosti?

Odesláno

Ano, kabely připravené jsou. U 3dvířka jsou schované za bočníma výplněma vedle zadních sedaček. Z nich to chce pak dovézt k tomu platu. Za každou výplní je jedna strana.

Odesláno

Drží to na takových plastových cvočkách, chce to odpáčit, může se stát, že některý uletí, ale dá se to koupit v peugeotu(možná i nějaká \"mototechna\"...). Je to korunová záležitost. Jen si dej pozor, až to budeš páčit, ať si neodřeš barvu.

Odesláno

Ještě mně napadá: Nevím, jak velké repráky tam chceš cpát... Ale pokud vysloveně netoužíš po nějakých extra reprákách do plata, tak i ty klasické výplně mají přípravu na repráky 10cm, že jdou v pohodě přišroubovat, jen musíš provratat tu výplň, aby se ti zvuk \"dostal\" ven. Já si je tam hodil, ale i tak jsem dal do plata XPlody od sony a ten kufr tomu dodá \"solidní hloubku\" zvuku.

Odesláno

Díky moc, ulámal jsem vše co šlo, ale vypadá to že to bude držet i bez těch cvočku..:) A v tom konektoru jsou další dva kabely navíc, nevíš na co jsou?

A aby toho nebylo málo, dneska mi někdo naprcal mojí berušku..:(

Odesláno

Pokud jsi ulamal ty plastove cvocky, tak ti to drzet nebude ani nahodou, vlastni zkusenost :) i kdyby ti to naahodou drzelo tak si pis ze ti to bude na nerovnostech ruzne klepat.. takze je opravdu lepsi kdyz si dojdes do Peugeotu a ty cvocky si za par korun koupis :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...