Ferdajz Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 Zdravíčko, mám 106 rok výroby 98.. Rádio jsem si měnil už dříve a teď si chci přidat do plata reproduktory.. Chci se čistě teoreticky zeptat, jestli už tam nejsou kabely natažený, protože když jsem rádio vyndal, tak tam v koncovce z výroby nějaký kabely jsou, ale netuším kam vedou.. Nemá s tím někdo zkušenosti? Citovat
PAJA106 Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 Ano, kabely připravené jsou. U 3dvířka jsou schované za bočníma výplněma vedle zadních sedaček. Z nich to chce pak dovézt k tomu platu. Za každou výplní je jedna strana. Citovat
Ferdajz Odesláno 19. říjen 2011 Autor Odesláno 19. říjen 2011 Skvělý, děkuju moc.. A ještě taková otázečka, je lehký se dostat pod ty plasty? Nechci něco urvat..:/ Citovat
PAJA106 Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 Drží to na takových plastových cvočkách, chce to odpáčit, může se stát, že některý uletí, ale dá se to koupit v peugeotu(možná i nějaká \"mototechna\"...). Je to korunová záležitost. Jen si dej pozor, až to budeš páčit, ať si neodřeš barvu. Citovat
PAJA106 Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 Ještě mně napadá: Nevím, jak velké repráky tam chceš cpát... Ale pokud vysloveně netoužíš po nějakých extra reprákách do plata, tak i ty klasické výplně mají přípravu na repráky 10cm, že jdou v pohodě přišroubovat, jen musíš provratat tu výplň, aby se ti zvuk \"dostal\" ven. Já si je tam hodil, ale i tak jsem dal do plata XPlody od sony a ten kufr tomu dodá \"solidní hloubku\" zvuku. Citovat
Ferdajz Odesláno 20. říjen 2011 Autor Odesláno 20. říjen 2011 Díky moc, ulámal jsem vše co šlo, ale vypadá to že to bude držet i bez těch cvočku.. A v tom konektoru jsou další dva kabely navíc, nevíš na co jsou? A aby toho nebylo málo, dneska mi někdo naprcal mojí berušku.. Citovat
Jimmy106 Odesláno 20. říjen 2011 Odesláno 20. říjen 2011 Pokud jsi ulamal ty plastove cvocky, tak ti to drzet nebude ani nahodou, vlastni zkusenost i kdyby ti to naahodou drzelo tak si pis ze ti to bude na nerovnostech ruzne klepat.. takze je opravdu lepsi kdyz si dojdes do Peugeotu a ty cvocky si za par korun koupis Citovat
Ferdajz Odesláno 20. říjen 2011 Autor Odesláno 20. říjen 2011 Zatím to stačí, drží to lišta od okýnka a dole jeden cvoček mám.. Ale až budu mít cestu kolem Peugeotu, tak to po nich poptám.. Citovat
MyP106 Odesláno 20. říjen 2011 Odesláno 20. říjen 2011 a už máš vyřezaný plato? mám plato i s reprákama a je mi k ničemu...za symblickou cenu přenechám Citovat
FiFa_cze Odesláno 20. říjen 2011 Odesláno 20. říjen 2011 MyP106 : Škoda,že si z Mostu. Do Olomouce asi cestu teď někdy nemáš, že? Jaky tam máš ty repráky? Citovat
PAJA106 Odesláno 20. říjen 2011 Odesláno 20. říjen 2011 Si zkuste v inzerci dát inzerát, vím že si to tu členové takhle posílají, že jim to někdo, kdo má cestu vezme a hodí tomu druhému. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.