Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte! Vie mi niekto poradi?? Mam P405MI16 no a moj problém spočíva v to, že mi niečo klepe v palubovke. Začalo sa mi to prejavova? prvý krát v lete. ma to niečo spoločné s kúrením lebo keď je teplo niečo mi tam klepe(neake servo ktore tam počujem) v zime mi to prestalo robi? tak som na to zabudol no a dnes už bolo celkom teplo a začalo mi to robi?! cvak,cvak,cvak..... prestane iba vtedy, keď dam kúrenie na plno! - no v lete keď ja teplo kúri? to je veeeeeeeeeelmi neprijemné. prosím nestretol sa niekto s tým problémom a ako sa da odstráni?. Ďakujem

Odesláno

dela to klapka vnitrni cirkulace vzduchu.

Tyhle auta maji \"necojakoklimu\". Ta mrizka na stredu ze spolujezdcovy strany - tam je cidlo teploty a ta klapka se otvira a privira podle nastavene teploty. Na te klapce je pak koncovej spinac a vetsinou ten se pokazi a pak ten mechanismus ozubenejch kolecek preskakuje a dela to tady tohle cvakani. V zime to je zavreny a proto to necvaka :)

Dalsi podrobnosti moozna najdes ve starsich prispevcich (asi tak rok a pul)

Odesláno

tak vostik, teraz rad, mam 206, na nej sa mi tiez ozyva klepanie z palubovky, ale presne naopak, v lete absolutne nic,ale v zime, akonahle klesne teplota pod 0, zacne to klepat,az kym sa auto nevykuri :)

Odesláno

S popisovanou závadou jsem se setkal také. Příčina byla v uvolněné svorce, která přidržuje bovden pro ovládání vnitřní/vnější cirkulace vzduch. Dal jsem tam plastový stahovací pásek a je po klapání. Další pazvuky taky mohou způsobovat chvějící se kabelové svazky. Stačí na ně navléknout mirelonové trubky. Používají je instalatéři na tepelnou izolaci potrubí a stojí pár korun.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...