matos Odesláno 26. březen 2005 Odesláno 26. březen 2005 ahojte! Vie mi niekto poradi?? Mam P405MI16 no a moj problém spočíva v to, že mi niečo klepe v palubovke. Začalo sa mi to prejavova? prvý krát v lete. ma to niečo spoločné s kúrením lebo keď je teplo niečo mi tam klepe(neake servo ktore tam počujem) v zime mi to prestalo robi? tak som na to zabudol no a dnes už bolo celkom teplo a začalo mi to robi?! cvak,cvak,cvak..... prestane iba vtedy, keď dam kúrenie na plno! - no v lete keď ja teplo kúri? to je veeeeeeeeeelmi neprijemné. prosím nestretol sa niekto s tým problémom a ako sa da odstráni?. Ďakujem Citovat
voštík Odesláno 26. březen 2005 Odesláno 26. březen 2005 dela to klapka vnitrni cirkulace vzduchu. Tyhle auta maji \"necojakoklimu\". Ta mrizka na stredu ze spolujezdcovy strany - tam je cidlo teploty a ta klapka se otvira a privira podle nastavene teploty. Na te klapce je pak koncovej spinac a vetsinou ten se pokazi a pak ten mechanismus ozubenejch kolecek preskakuje a dela to tady tohle cvakani. V zime to je zavreny a proto to necvaka Dalsi podrobnosti moozna najdes ve starsich prispevcich (asi tak rok a pul) Citovat
ron Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 tak vostik, teraz rad, mam 206, na nej sa mi tiez ozyva klepanie z palubovky, ale presne naopak, v lete absolutne nic,ale v zime, akonahle klesne teplota pod 0, zacne to klepat,az kym sa auto nevykuri Citovat
MartinJ Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 S popisovanou závadou jsem se setkal také. Příčina byla v uvolněné svorce, která přidržuje bovden pro ovládání vnitřní/vnější cirkulace vzduch. Dal jsem tam plastový stahovací pásek a je po klapání. Další pazvuky taky mohou způsobovat chvějící se kabelové svazky. Stačí na ně navléknout mirelonové trubky. Používají je instalatéři na tepelnou izolaci potrubí a stojí pár korun. Citovat
Crack Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 Mě na 205ce taky klepe přístrojovka a to to plexisklo před budíkem a nevím jak to přelepit,nebo něco aby to nevypadalo nevkusně.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.