Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hloupě jsem natankoval ještě v létě plnou nádrž nafty do auta se kterým se téměř nejezdí. Co do té nafty mám nalít, aby se z ní stala \"zimní\" nafta?

Edit: zdejší fórum mi zahvězdičkovalo slovo \"s r a č k a\" :D Tak jsem teda napsal \"přísada\" :P

[upravil dne 16.10.2011 23:08 od Peta]

Odesláno

VIF zimní aditivum, dnes jsem ho lil taky ;)

[upravil dne 16/10/11 23:09 od minimaxa]

post-14013-14109620246611_thumb.jpg

Odesláno
VIF zimní aditivum, dnes jsem ho lil taky ;)

Píšou tam, že \"snižuje bod tuhnutí a filtrovatelnost nafty při nízkých teplotách až o 5°C\" - to teda nic moc. Ale naliju to tam a budu doufat, že po většinu zimy to auto nevyjede ;)

Odesláno

No nic jinýho než VIF nevymyslíš, já leju na plnou nádrž dvě víčka, což je v mým případě na 70l, a leju to v zimě i do zimní nafty. v létě to nepoužívám vůbec

Odesláno

kolik dneska stojí deci výčepní lihoviny...? nabude ten VIF levnější? já už ho mám od lonska, tak netuším....

Odesláno
punkaci, my ale máme svoje camooonraily rádi ;)

kadle, kadle, kadle a jak si klepe:D ten frťánek na cca 60 litru nafty prd udělá a čerpadlo to nepozná. Mnohem větší neplechu udělá nafta vyrobená z ruský sirnatý ropy, která nemaže.

Potom ještě vadí vysráženej parafín z nafty při nízkejch teplotách, ale to mi udělala na fiat tipu i nafta z Německa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...