Václav Stašek Odesláno 15. říjen 2011 Odesláno 15. říjen 2011 Potřeboval bych poradit kde najdu pojistky k couvačkám a ke klaksonu. Podle schematu které jsem našel na foru by to měli být pozice 1 a 13. Je to pojistková skříň uvnitř vlevo pod volantem nebo jiná? Děkuji za radu. Citovat
straki007 Odesláno 15. říjen 2011 Odesláno 15. říjen 2011 Jde to pres pojistky???:myslim EDIT: Aha jo.Klakson ano ale stejne pres rele ktere je za pojistkou. Zpatecky spina BSI Copak se stalo? [upravil dne 15/10/11 21:41 od straki007] Citovat
Václav Stašek Odesláno 15. říjen 2011 Autor Odesláno 15. říjen 2011 Koupil jsem před tydnem tohle autiko a tak ho davám dopořádku. Nejde mě tam par věcí - nefunguje houkačka prostě nehouká :-) - nesvítěj couvačky (žárovky jsem preventivně vyměnil) - upálený konektor u H1(ten musim sehnat) - nefunguje tempomat viz muj dotaz ve foru - nejde bluetone (spáruje se s telefone, vidim kontakty na displei ale nepřijme se hovor a nic není slyšet v reproduktorech) - blbnul konektor na airback pod sedadlem řidiče tak to jsem snad dneska opravil, prostříkání kontaktolem a stažení gumovou izolepou Je toho dost ale snad to s pomocí fora zvládnu. Ještě se blbě zeptám může něco souviset s tím že auto mělo jít na svolávačku kde měla být přehrana BSI? [Edited on 15/10/11 22:25 by Václav Stašek] [Edited on 15/10/11 22:25 by Václav Stašek] Citovat
straki007 Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 Svolavacku jsem tam videl. Problem mas v COOM200(packy pod volantem)sehnat druhe. Couvaci svetla bude pruser ve vedeni mozna a kdyz ne tak porucha BSI. To bylo bourane,nebo co? Citovat
Václav Stašek Odesláno 16. říjen 2011 Autor Odesláno 16. říjen 2011 Jo bourany to asi bylo zezadu. TY packy pod volantem asi budou v haji protoze začalo blbnout i ovládání na rádio konkrétně to kolečko na výběr stanic. JEště se zeptám je normální když servo řízení při točení volantu trochu vrní, kontroloval jsem naplň a trochu jsem dolil bylo tam min. Nedělá to už tolik ale je to trochu slyšet. Asi jsem to s tím autem p....l vypadalo dost dobře ale začína se to postupně s..t. Dá se nějak poznat zda je ve volantu airback? Když ho totiž zmáčknu tak to normálně promáčknu. Zítra jedu do Peuget servisu tak to nechám všechno zkontrolovat a buou moudřejší co dál. ---------------------- Tak jsem se vratil ze servisu a moc mě nepotěšili, skutečne je vadny COMM je tam utržený drát od airbacku, tak že nový. Našel jsem na netu jeden ale nevím zda je to te správný na mé autiko, může mě někdo z odborníků poradit odkaz http://auto.bazos.cz/inzerat/12313330/Peugeot-307-prepinaci-packa.php Druhá věc je rozpadlá pojistková skříňka v motoru taky to chce novou. Jsou to ale šílený ceny v servisu a tak budu vděčný za každou radu kde to sehnat levněji. Díky [Edited on 17/10/11 19:04 by Václav Stašek] [Edited on 17/10/11 19:16 by Václav Stašek] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.