Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, měl bych jednu technickou otázku, která se týká hl. brzdového válce. Jedná se mi o to že nevím, který brzdový válec zvolit, jsou na výběr dva: dvou děrový bez ABS a 4 děrový s ABS....ABS mám plus zadní kotoučovou nápravu, ale když jsem se díval na stávající brzd. válec tak do něj vedou jen dvě trubky a další dvě díry jsou zaslepené, takže z logického hlediska bych měl vzít ten dvou děrový, který je ale na auto bez ABS, takže teď babo raď.

Druhou věcí je to, že každý má jiný průměr otvoru (liší se cca o 2mm). Je mi jasný že bych měl oddělat ten starý a podle něj přesně koupit, no ale nemůžu si dovolit odstavit auto a čekat než mi zvolený díl příjde.

Takže otázka na zkušené či majitele 405ek, dokážete poradit?

[Edited on 19/10/11 22:00 by KingSpade]

Odesláno

nakonec pomohlo vyměnit jen odvzdušňovací šroub na pravém zadním kole, komplet odvzdušnit bzrd. systém a brzdí jako za mlada. Ale stejně by mě zajímal ten problém s tím brzd. válcem. Jak je možné že když mám ABS mám válec jen dvou děrový.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...