Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

dneska, když jsem měnil žárovku, jsem si náhodou všimnul, že nemám vůbec žádnej kryt na rozvoďáku, což je, myslím, špatný. Je zvláštní, že jsem si toho všim až teď... No, takže můj dotaz: měl by někdo na prodej kryt na motor 1.4 r.v. 1997-starší model? A když jsme u toho, ještě tam není kryt spodku motoru, takže mám po zimě celej motor zaflákanej. Za nabídky mooc děkuju!

Odesláno

jestli se muzu pridat tak ja shanim kryt na ridici jednotku :( taky dekuji

Odesláno

Takže, u Domanského na Českobrodské:

na svou 306 to mám oba díly za 453 Kč.

Pro KoZliKa: na tvou 205 1.8 D jsou celkem tři díly a to:

Spodní: 381 Kč

Prostřední: 240 Kč

Vrchní: 250 Kč

Já už mám na to svý objednáno a není to zas tak hrozný, jak jsem se bál. Horší je to s krytem motoru zespoda. Je to plechový a na 306 stojí pěkných 5.232 Kč.:o

Odesláno

Diky gvg za informaci,ale nejdriv skusim objet nejaky vrakace.Snad ho tam budou mit za slusnou cenu a v dobrym stavu.Uz sem jich par mohl mit,ale vzdicky meli vydreny misto od kladky a celkove byli nic moc. :papa :papa

Odesláno

Kozliku, jestli chces, ja se ti dneska poptam...

Shanis ciste kryt rozvodaku, nebo ten plastovej dekl do predniho podbehu, co kryje taky mikroremen?

Kdybys nahodou chtel, tak udej cenovy strop :)

Odesláno
Napsán autorem vix

Kozliku, jestli chces, ja se ti dneska poptam...

Shanis ciste kryt rozvodaku, nebo ten plastovej dekl do predniho podbehu, co kryje taky mikroremen?

Kdybys nahodou chtel, tak udej cenovy strop :)

Diky Vixi.Uz sem ho celej sehnal ve slusnym stavu za 200kc. Ale i tak diky za optani. :papa :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...