Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj klucí mám problém, jen to že mám jen jeden klíček kterej nemá tlačítko, ale to uz jsem dostal od kupce..Jinak když zamknu dveře u řidiče tak se mi zamknout všechny dveře. Je nějaká možnost koupit druhý klíček s tím tlačítkem na dálku?? Jinak ten černej čtvereček co je u světla tak ten tam mám můžete mi poradit co a jak?? Díky moc

Odesláno

Budeš muset sehnat jak ten příjmač ve stropě, tak i dálku v klíčku. Ale klíč ti pasovat nebude. Nebo z nějaké bouračky sehnat komplet zámky, klíčky, příjmač a prostě to celé předělat. A pak to budeš mít v cajku ;) bez klíčku s ovládáním co ti nepasuje do spínačky a zámků.

Odesláno

dal bych univerzalni radiove DO, ktere se da sehnat uz za 500Kc a ma daleko vetsi dosah, nez to infracervene original, navic budes mit i signalizaci blinkry, coz IR neumi.

Daji se sehnat i verze s vyklapecim klicem, do ktereho si vlozis tu svoji starou planzeru a budes mit klic i dalkove ovladani v jednom

Odesláno
dal bych univerzalni radiove DO, ktere se da sehnat uz za 500Kc a ma daleko vetsi dosah, nez to infracervene original, navic budes mit i signalizaci blinkry, coz IR neumi.

Daji se sehnat i verze s vyklapecim klicem, do ktereho si vlozis tu svoji starou planzeru a budes mit klic i dalkove ovladani v jednom

Našel jsem na aukru tenhle http://aukro.cz/dalkove-ovladani-vystrelovaci-klice-maxicar-686-i1862771053.html?source=oo

takže vezmu tu starou planzetu co mam a vložím do tohodle nového jo?? A není problém když mam imobilizer?? Díky =)

Odesláno

Tak co mám Já klíče od 106 tak, určo planžetu nepoužiješ. Co sem viděl vyklápěcí klíče maj tu planžetu řešenou jinak, než pevný klíč (navíc SK8 má pouze ten zalisovanej, teda pokud je to origo klíč).

V téhle dražbě jde, ale o koncern VW. Ty potřebuješ planžetu pro Peugeot. Jestli se pletu tak mě opravte.

Co se IMO týče, tak máš klávesnici ne? tak to si nemusíš lámat hlavu, tam je to fuk, prostě budeš dál zadávat kód.

Odesláno
Tak co mám Já klíče od 106 tak, určo planžetu nepoužiješ. Co sem viděl vyklápěcí klíče maj tu planžetu řešenou jinak, než pevný klíč (navíc SK8 má pouze ten zalisovanej, teda pokud je to origo klíč).

V téhle dražbě jde, ale o koncern VW. Ty potřebuješ planžetu pro Peugeot. Jestli se pletu tak mě opravte.

Co se IMO týče, tak máš klávesnici ne? tak to si nemusíš lámat hlavu, tam je to fuk, prostě budeš dál zadávat kód.

Originál klíč mam ano a zafnou klavesnici tam opravdu nemam =). Tam píšou že tohle jde použít na jakékoliv auto..

Odesláno

pripadny cip immobilizeru se samozrejme da jednoduse ze stareho obalu klicku vyjmout a vlozit do jineho obalu, v tom neni sebemensi problem.

co se tyka planzety, tak bud tedy shanet vystrelovak primo s typem planzety pro 106 nebo stavajici planzetu na konci vybrousit a vypilovat tak, aby do vystrelovaciho klice pasovala, to taky neni tak velky problem, upravoval jsem takhle planzetu z origo klicku 406 do neorigo vystrelovaku a slo to lehce

BTW mozna bych doma i nasel nevybrousene planzety pro 106tku, stacilo by pak jen nechat udelat v klicnictvi podle originalu duplikat a ten prizpusobit do vystrelovaku

Odesláno

hele on se do 106 dával IMO i v klíčku bez klávesnice? Já žiju porád v představě, že když to má IMO, tak automaticky klávesnice na zadávání kódu. Nebo mladší kousky měli i čip v klíčku?

K autu mám 2 klíče, jeden normál infra dálku a druhej obyč - plastovej odlytek. Tak proto sem nějak nebral v uvahu, že by ta planžeta šla vyjmout a použít.

Odesláno

nevim, jestli uz starej model, ale novej model 106 od 97 urcite jen s immo v klicku, klavesnice koncily na prelomu 96-97, stejne jako u 406 a 306

jinak, ja kdyz potreboval tu planzetu do vystrelovaku, nechal jsem si udelat obycejnou kopii klice za 150Kc, jak pises, plastovy odlitek, plast jsem odriznul a vyndal jen kovovou cast, kterou jsem si upravil k obrazu svemu

[upravil dne 10/10/11 21:51 od Ferry]

Odesláno

Já jsem koukal na net na zapojení a když jsem to viděl tak jsem si řekl že to bude asi docela těžký :). Kdyžtak sem hod link a ja se na ten navod juknu ok?? Psal jsem mu na tu planžetu a rekl mi že mi to pošle i s tema planžetama a budu uz v cene takže ZDARMA tak to je ok...

Jinak ti moc děkuji za pomoc :roker:roll:roker RESPEKT :cool:

Odesláno
tyjo, taky bych si to rád udělal, ale nějaký dráty to není asi to pravy orechovy pro me :bojim

Ferry takže to připojím k téhle kostce??:myslim

post-33089-14109620209388_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...