QiBoN Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Ahoj, mám problém Nefunguje mi v autě topení, spíš takto myslím si, že je chyba v jezdcovi(zvýšení/snížení rychlosti foukání). Jak se k tomu dostanu.? jak to rozdelam ci nejake rady co a jak diky moc Peugeot 408 1.8i 16v rv.1996 sedan Citovat
Ferry Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 jak ti nefunguje topeni ? kdyz mluvis o jezdci regulace foukani, mas na mysli, ze ti nebezi ventilator ? Citovat
Benžík Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 V jezdci je jen potenciometr. Ten se da zmerit v konektoru u ventilatoru a hned vis, jestli je ok. Jenom sundas deklik pod kastlikem a dostanes se na to, nemusis nic rozebirat. Citovat
QiBoN Odesláno 11. říjen 2011 Autor Odesláno 11. říjen 2011 jo to je presno ono myslim si ze mi nefunguje regulator otaceni ventilatoru, kde jen sundam deklik.? mam ho ve strednim sloupku a prave nevim jak se k nemu dostat a nejle i jak ho zmerit.? Citovat
Ferry Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 pokud bezi ventilator na max, pripadne nebezi vubec, byva to v 90% chyba na ventilatoru, ne na tom posuvnem jezdci, takze nejdriv bych vyndal ventilator z pod kastliku u spolujezdce, na jeho konektoru zkusil zmerit, zda jde do tlustych kabelu stava a hlavne na ventilatoru casto odchazi tranzistory regulace vlakno napr. zde a dalsich 50 jinejch pri dalsim hledani na foru Citovat
QiBoN Odesláno 11. říjen 2011 Autor Odesláno 11. říjen 2011 praveze kdyz jsem to jednou nejak sikovne pobouchal ze strany volantu do stredoveho sloupku tak se mi to rozjelo, takze si myslim ze by to mohlo byt tam..?? Citovat
QiBoN Odesláno 17. říjen 2011 Autor Odesláno 17. říjen 2011 tak jsem rozdelal spodek u spolujezdce, posramotil kontakty a rozbehlo se to, ale bohuzel jen na chvili, pak zase ne, pak po zasramoceni zase jo, pak zase ne pak zase jo atd.. ale nemohu prijit jaky kabel bude uvolneny, mate nejake doporuceni, ktery kabel to byva, co by to mohlo byt.? Citovat
Benžík Odesláno 17. říjen 2011 Odesláno 17. říjen 2011 Kterykoliv, taky to muze byt na desce regulatoru, hledej. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.