Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám problém :)

Nefunguje mi v autě topení, spíš takto myslím si, že je chyba v jezdcovi(zvýšení/snížení rychlosti foukání). Jak se k tomu dostanu.? jak to rozdelam ci nejake rady co a jak diky moc :)

Peugeot 408 1.8i 16v rv.1996 sedan

Odesláno

jo to je presno ono myslim si ze mi nefunguje regulator otaceni ventilatoru, kde jen sundam deklik.? mam ho ve strednim sloupku a prave nevim jak se k nemu dostat a nejle i jak ho zmerit.?

Odesláno

pokud bezi ventilator na max, pripadne nebezi vubec, byva to v 90% chyba na ventilatoru, ne na tom posuvnem jezdci, takze nejdriv bych vyndal ventilator z pod kastliku u spolujezdce, na jeho konektoru zkusil zmerit, zda jde do tlustych kabelu stava a hlavne na ventilatoru casto odchazi tranzistory regulace vlakno napr. zde a dalsich 50 jinejch pri dalsim hledani na foru

Odesláno

tak jsem rozdelal spodek u spolujezdce, posramotil kontakty a rozbehlo se to, ale bohuzel jen na chvili, pak zase ne, pak po zasramoceni zase jo, pak zase ne pak zase jo atd..

ale nemohu prijit jaky kabel bude uvolneny, mate nejake doporuceni, ktery kabel to byva, co by to mohlo byt.?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...