Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dnes se mi při couvání do kopce povedlo nechat prokluzovat spojku tak dlouho, až se z motorového prostoru vyvalil oblak modrého kouře a smradu. Myslel jsem, že se to po několika ujetých kilometrech vyvětrá a bude klid, ale smrdí to dál i když už auto vychladlo. Stačí ujet 2 km a smrdí to jako když jsem se v autoškole před spoustou let učil rozjíždět bez ruční brzdy do kopce. Myslíte, že se mi povedlo něco trvale zničit, nebo jde jen o to počkat delší dobu než to přestane smrdět? Zdá se, že na funkci ta příhoda neměla vliv. předem díky za shovívavost a odpovědi

[upravil dne 10/10/11 10:50 od TomJc]

Odesláno

Tak to jsi moc nevyresil.

Zatim jezdi ale nechci byt spatny prorok , no kdyz jsi to nechal zajit tak daleko ze to hodilo kour,tak pocitej s tim ze jsi \"upalil\"do sklovita lamelu ohral dvouhmotu.

Muze se stat ze spojka zacne skakat a vybrace se prenesou do dvouhmoty a ta pujde driv do kytek.

PS:Zazil jsem to trikrat po sebe na 807 2,2 HDi a az pak mi pan ukazal jak jezdi.:D

[upravil dne 8/10/11 20:59 od straki007]

Odesláno
Tak to jsi moc nevyresil.

Zatim jezdi ale nechci byt spatny prorok , no kdyz jsi to nechal zajit tak daleko ze to hodilo kour,tak pocitej s tim ze jsi \"upalil\"do sklovita lamelu ohral dvouhmotu.

Muze se stat ze spojka zacne skakat a vybrace se prenesou do dvouhmoty a ta pujde driv do kytek.

PS:Zazil jsem to trikrat po sebe na 807 2,2 HDi a az pak mi pan ukazal jak jezdi.:D

[upravil dne 8/10/11 20:59 od straki007]

tak toho jsem se bál :-(

dá se nějak ne moc složitě zjistit stav poškození?

[Edited on 8/10/11 20:01 by TomJc]

[Edited on 8/10/11 20:02 by TomJc]

Odesláno

Ja nestrasim.

Mel jsi tam dvouhmotu a spojku tak velku jako on a udelal jsi s ni to same?

Napsal jsem svuj poznatek......:myslim

TomJc: Ted to neres.Predejit tomu aby jsi to priste neudelal.Jedine lamelu rozdelat a zdrsnit smirkem.

Odesláno
jezdi dál, nic jiného ti stejně nezbývá...

jinak když jsi dělal autoškolu před spoustou let, rozjíždět se bys mohl už umět :myslim

budu, ale jak dlouho asi?

stalo se mi to od té autoškoly poprvé (po 17 letech) a nejednalo se o běžné rozjíždění, ale to je už teď asi jedno ne?

Odesláno

stalo sa mi to tiez na jednom aute... po case to prestalo...

ten sklovity povrch sa casom zoderie. chvilu to ale potrva...

smrad budes citit asi mesiac~dva este...

avsak ako pise straki, hrozi to ze ti bude prenasat vibracie...

nie vzdy to je podmienkou.

kazdopadne to uz nerob.... !

a neboj, neries zatial, uvidis casom ;):papa

Odesláno
setrvačník 8569kč a sada spojky7497kč plus práce cca 3000-4000kč

díky za info - jsem zdrcen :-(

doufám, že to nakonec nebude nutné, na záruku tohle asi uhrát nejde i kdybych dělal, že o ničem nevím :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...