Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den potřebuji pomoct

mám peugeot 206 a potřebuji vypnout automatické rozsvěcení světel myslel jsem že po rozdělání palubovky najdu zařízení které to zajištuje ale nic jsem nenašel, nevíte někdo jestli je to už součástí jednotky a musím to teda nechat vyrušit na diagnostice děkuji za radu Jirka

Odesláno

Neuvadis jaky rok mas :) ale od roku 2003, tedy prechodu na Multiplex (poznas podle kulatych pacek u volantu a skeblí pro radio) lze automaticke sviceni aktivovat v BSI.

Vypnout to problém není, podívej se na levou páčku, pokud na ni máš na konci napsáno auto,takmáš vyhráno.

Pokud ne.

Tak jedine deaktivovat pres PP2000, tedy diagnostiku Lexie.

Pokud by si mel cestu na vysočinu, jsem ti to schopnej vypnout

Odesláno

pokud budes stat proti auto ve tme,tak senzor je videt jak sviti :) pokud si to dobre pamatuju tak by mel bejt nad zrcatkem spolecne s destovym senzorem :)

Odesláno

jj to jsem taky zkousel a nikam to nevede :( zapiska to a na displeji se objevi \'\'automaticke rozsveceni svetel zapnuto\'\' a furt tma!!

Tak jsem to vypnul a zapnul znova a fut nic!! Nikde za boha nemuzu najit na ktere pojistce to je :(

Odesláno

a hele... zkousel si to ve dne nebo ve tme? :)..

pokud mas senzor :) tak se ti rozsvici svetla akorat ve tme :)

Pokud mas aktivovany denni sviceni tak ti sviti svetla furt ale budiky ne :)

Pokud mas senzor a aktivovany denni sviceni,tak svetla se ti rozsviti po startu ale budiky ne :) pokud se setmi nebo zajedes do tunelu,tak se ti rozsviti jeste budíky :D

frantici hold nepocitali s celodennim svicenim

Odesláno

jasne ze jsem to zkousel ve tme.

Denni sviceni aktivovane neni a nebylo.

A na prednim skle neni nic sviticiho videt, takze asi senzor v haji. Da se to nejak vymenit??

[Edited on 11/10/11 21:28 by Buback]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...