Lukas309 Odesláno 7. říjen 2011 Odesláno 7. říjen 2011 Neví někdo zda je karoserie u 309 nový model braná jako náhradní díl a je možné jí tedy použít na jakoukoli motorizaci? Jde mi čistě jen o holý skelet karoserie. Citovat
pastorek Odesláno 7. říjen 2011 Odesláno 7. říjen 2011 Toto som riešil pred pár rokmi. Karoséria sa dala vymeniť ale potreboval som papier od importéra že karoséria číslo xxxx je zhodná a zámenná za karoseriu číslo xxxxx. Citovat
Lukas309 Odesláno 8. říjen 2011 Autor Odesláno 8. říjen 2011 No napsal jsem do peugeot ČR tak uvidím co mi napíšou, někde jsem našel, že to stojí 1500. No uvidím co mi napíšou zda je to vůbec možný, ale co jsem zatím koukal do serviceboxu, tak díly karoserie jsou stejný takže by to snad neměl být problém. Citovat
Lukas309 Odesláno 12. říjen 2011 Autor Odesláno 12. říjen 2011 Tak dneska jsem dostal odpověď od servisu peugeot, že se musí shodovat prvních 9 znaků VIN jinak to nejde. A to jsem jim i vysvětloval, že chci jenom holou kastli nic jiného tak nevím, ale asi už to nejde tak, jak to šlo dřív. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.