oni Odesláno 8. říjen 2011 Autor Odesláno 8. říjen 2011 Dekuju.. Slibene foto asi nebude, pac od rana leje jako blazen.... Dal jsem si tam svoje radio, uz to tak hezky nevypada,ale hraje to o poznani lepsi. Pri vymene radia jsem si vsimnul,ze display palubaku kazdych cca 15 sekund jakoby blikne.. A dalsi poznatek je, ze pri podrazovani svetla pohasnou v ten okamzik. malo,ale pohasnou. a dela to jen nekdy, ne kazde podrazeni. Byla tam baterka uplne KO,tak jsem tam zatim dal svou z 306 a ta uz taky nebude nic moc. Jakou nejlepe baterku koupit s tim, kdyz tam je jeste to pridavne topeni. Citovat
Qcko Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 Zavidim WEBASTO, moc by som ho chcel vo svojom aute, z kilometrov si nic nerob, to je normalne (hlavne si za to ludia mozu sami ) ... Mame rovnaku pristrojovku a momentalne aj km (moje slo do prevadzky 4/2004 ). Svetla pohasinaju aj mne a akumulatorom to nie je Co sa tyka otacok tak vsetko pod 1600 ten motor akosi nema rad, ako ist ide, ale ak sa chces trochu rozbehnut, treba podradit, inak ho zabijas. Radim okolo 2300 otacok nahor, do kopca 2800 max, krutak to v pohode zvlada [upravil dne 8/10/11 13:06 od Qcko] Citovat
309GT Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 Gratuluju!Ať dělá radost a slouží Na km ser,neřeš,pokud to je v hezkym stavu (poznáš časem) tak ať to má klidně mega Citovat
oni Odesláno 8. říjen 2011 Autor Odesláno 8. říjen 2011 chlapi dekuju... Jinak zacal jsem resit ten egr ventil a tady je fotka,ze nejaky ventil od webasta jde prave do toho egr ventilu, co myslite? co s tim? Dalsi pak vec, prendal jsem svoje sony radio do auta, uz jsem prohodil kabely tak aby radio spinalo s klickem, ale porad se jeden z tech kabelu odpoji a vymaze se nastaveni radia. a dnes posledni vec, jak sundat hlavici radici paky? Citovat
oni Odesláno 8. říjen 2011 Autor Odesláno 8. říjen 2011 tady je videt to webasto, je strcene pod baterkou a je tam videt jeho vyfuk... Citovat
vendelinek Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 taktéž gratuluju k novému vozíku a hodně km bez nehod Citovat
oni Odesláno 8. říjen 2011 Autor Odesláno 8. říjen 2011 a jedna actualni, spinava, celej den prsi, ja mel jeste praci se zarizovanim pracoviste. ale uz se tesim,az mu dam tu nejlepsi peci. Citovat
marko306 Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 no konečne si sem dačo dal. vyzerá pekne:mrk Citovat
tomm176 Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 Krasavice ta 406-ka...taky by se mi něco takového líbilo Citovat
oni Odesláno 8. říjen 2011 Autor Odesláno 8. říjen 2011 Dekuju chlapi... snad se behem tydne dostanu na vygruntovani a kompletni umyti.. Citovat
Stuchy Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 vítej mezi většími kluky jinak dobře že jsi zvolil 406 Citovat
Qcko Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Pozeral som tu fotku a nevsimol som si tam ze by bolo webasto napojene na egr... ta hadicka ide niekam tym smerom, ale nie je vidiet napojenie na egr... inak EGR mam zapojeny presne tak isto ako ty Citovat
733thunder Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Co sa tyka radia,mal by tam byt cerveny/zapalovanie/ a zlty/bateria/ kabel.Vymen ich medzi sebou v konektore.Ja na Alpine mam moznost tieto kable prepojit medzi sebou mimo konektoru. Citovat
oni Odesláno 9. říjen 2011 Autor Odesláno 9. říjen 2011 EGR ventil zacnu resit v sekci servis udelej si sam. Radio je zapojene a uz funguje jak ma. Jedna fotka ze spravovani tretiho brzdoveho svetla: Citovat
oni Odesláno 9. říjen 2011 Autor Odesláno 9. říjen 2011 dnes tak na pul vygruntovano v interieru. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.