Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

oniho 406 - kuuuuze... :)

Recommended Posts

Odesláno

Dekuju.. Slibene foto asi nebude, pac od rana leje jako blazen....

Dal jsem si tam svoje radio, uz to tak hezky nevypada,ale hraje to o poznani lepsi. Pri vymene radia jsem si vsimnul,ze display palubaku kazdych cca 15 sekund jakoby blikne.. A dalsi poznatek je, ze pri podrazovani svetla pohasnou v ten okamzik. malo,ale pohasnou. a dela to jen nekdy, ne kazde podrazeni. Byla tam baterka uplne KO,tak jsem tam zatim dal svou z 306 a ta uz taky nebude nic moc. Jakou nejlepe baterku koupit s tim, kdyz tam je jeste to pridavne topeni.

Odesláno

Zavidim WEBASTO, moc by som ho chcel vo svojom aute, z kilometrov si nic nerob, to je normalne (hlavne si za to ludia mozu sami :D ) ...

Mame rovnaku pristrojovku a momentalne aj km :) (moje slo do prevadzky 4/2004 :) ).

Svetla pohasinaju aj mne a akumulatorom to nie je ;)

Co sa tyka otacok tak vsetko pod 1600 ten motor akosi nema rad, ako ist ide, ale ak sa chces trochu rozbehnut, treba podradit, inak ho zabijas.

Radim okolo 2300 otacok nahor, do kopca 2800 max, krutak to v pohode zvlada :)

[upravil dne 8/10/11 13:06 od Qcko]

Odesláno

chlapi dekuju...

Jinak zacal jsem resit ten egr ventil a tady je fotka,ze nejaky ventil od webasta jde prave do toho egr ventilu, co myslite? co s tim?

Dalsi pak vec, prendal jsem svoje sony radio do auta, uz jsem prohodil kabely tak aby radio spinalo s klickem, ale porad se jeden z tech kabelu odpoji a vymaze se nastaveni radia.

a dnes posledni vec, jak sundat hlavici radici paky?

post-4401-14109620135702_thumb.jpg

Odesláno

a jedna actualni, spinava, celej den prsi, ja mel jeste praci se zarizovanim pracoviste. ale uz se tesim,az mu dam tu nejlepsi peci.

post-4401-14109620136544_thumb.jpg

Odesláno

Pozeral som tu fotku a nevsimol som si tam ze by bolo webasto napojene na egr... ta hadicka ide niekam tym smerom, ale nie je vidiet napojenie na egr... inak EGR mam zapojeny presne tak isto ako ty :)

Odesláno

EGR ventil zacnu resit v sekci servis udelej si sam.

Radio je zapojene a uz funguje jak ma.

Jedna fotka ze spravovani tretiho brzdoveho svetla:

post-4401-14109620144627_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...