Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

oniho 406 - kuuuuze... :)

Recommended Posts

Odesláno

inak poznatek od oka do plna když natočíš VERVU tak to máš tak za 2600 Kč jenom aby jsi měl představu rozvody ti seženu když budeš chtít u elitu SKF 2800 , INA 3100 , CONTINTEC(continental , který doporučuji) 3400 Kč ve všech vodní pumpa ,kladky a rozvodový řemen....jinak doporučuji ještě vyměnit klínový řemen

Odesláno

ok, to nejsou vubec spatny ceny. jinak dnes jsem udelal ten egr ventil. zaslepil jsem to jen mezi sanim a egr a ovladaci hadicku jsem nechal byt. jediny co me prijde, ze motor trochu ma jinej zvuk, vic tak jako traktor a vic je slyset takovy to odfouknuti nebo co to je,kdyz radim nahoru.

Odesláno

to se ti asi zdá protože na to EGR nemá vliv, taky jsem hledal změny jinak po zaslepení spotřeba asi o 0,5 l dolů a jestli budeš potřebovat rozvody ozvi se ;)

Odesláno

no covece nevim, ja si myslim, ze se mi to nezda hele.... a stavi kdyz jsem to prehradil jen mezi egr a sanim a ovladaci hadicku jsem nechal tak jak je,takze ventil normalne funguje..

Odesláno

ja mel na 306 rozvody vc. vodni pumpy za nejakych 4500 vc. prace ... ale Praha no ...

Odesláno

tak mam nabidku rozvody, remen, vodni pumpa s praci za 6500,- a muzu byt u toho, tak to neni spatny. jinak mam dotaz, jak presne ukazuje palubak spotrebu? da se na to spolehnout?

Odesláno
inak poznatek od oka do plna když natočíš VERVU tak to máš tak za 2600 Kč jenom aby jsi měl představu rozvody ti seženu když budeš chtít u elitu SKF 2800 , INA 3100 , CONTINTEC(continental , který doporučuji) 3400 Kč ve všech vodní pumpa ,kladky a rozvodový řemen....jinak doporučuji ještě vyměnit klínový řemen

Šílený ceny, to i na klubovou kartičku dostane podstatně lepší.

Odesláno

tak vis jak to myslim,kdyz jsem koukal na autokelly,tak tam to bylo 4500 za sadu od SKF, proto se divim,ze tvrdis,ze u kelly to bude levnejsi nez od Stuchyho? i kdyz odectu 25 procent,tak to neni lepsi, proto se ptam?

kazdej rika,ze 3500 je moc,ale nidke jsem nesehnal levnejsi...

Odesláno

tak jasny, to je cca porad stejny co koupim v kellyne, tim nechchi rict,ze chci jit do kelly, me je jedno kde to koupim. ale porad jsme na cenach ktery vidim i ja, a nekteri vedi i o levnejsich.

Odesláno

Co jsem měnil já na svém: sada Dayco (kladky jsou v ní stejně INA, takže celá ta sada je totéž, co bylo v prvovýrobě), pumpa Graf, cena za díly cca 2.500.

Odesláno

ano uz vim, jsem ve spojeni s godzillou a ted jsem pohledal na netu a je to ta znacka co se dava v prvovyrobe. jinak moc krasna cena covece... pujdu do toho, ted jeste sehnat nekoho,kdo mi to udela, kdyz material si sezenu sam.

Odesláno

ty jo chlapi kde to zijete? ja se tady v okoli nemam sanci dostat pod 5. zatim nejlepsi co mam v merku je 6500 a firma gates.. ale zase jako 3000 neni malo, to bych rad usetril...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...