Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

oniho 406 - kuuuuze... :)

Recommended Posts

Odesláno

o to nejde, ja bych ty kola proste potrebovalvidet na aute, o nic jinyho. bojim se abych nevyhodil prachy za neco, co na aute bdue vypadat strasne..

Odesláno

přidám poslední můj názor než koupíš kola :D ty ASY jsou kvalitní krásný kola co ti tu bude každej druhej závidět jsou docela unikátní a za parádní penízky ......naproti tomu ty ostatní kola a hlavně RSW jsou docela nekvalitní (loupou se atd.) a má je skoro každej...

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak jsem si rikal,ze to nejak malo topi, tak jestli tam neni vzduch po tom co se delali rozvody. odsroubuju ten odvzdusovak na topeni a foukal vzduch,tak sjem dolil destilku, tedko uz je nadobka na nemrzku plna a z toho odvzdusnovaku obcas to vyflusne trochu vodu a to jen kdyz pridam plyn. u 306 pak tekla voda proudem, kde je zrada?

Odesláno

na volnoběh se tam neudělá takovej tlak. Chce to přidat plyn a zavírat ten odvzdusnovak až když zněj teče voda, nevim jestli to na HDi jde ale nejlepší je jednou rukou přidávat plyn na klapce a druhou zavírat odvzdusnovak.

Odesláno

jj to delam, ale nic, to znamena, ze v systemu je stale malo vody. nemuze bejt zavzdusnenej i chladic? ten tam taky myslim ma odvzdusovak.

Odesláno

pokud ho zavřeš když zněj jde proudem kapalina tak by se tam zpátky vzduch dostat neměl. Nevým jak vypadá tvůj chladič ale někde nahoře by tam odvzdušňovák bejt mohl. Taky nějaký plastový uzávěr.

Jinak když sem si já nebyl jistej jestli je to správně odvzdušnění a je tam dost vody tak sem prostě odpojil spodní hadici od chladiče, všechno vypustil, pak vyndal a vylil i poslední zbytky z chladiče a pak sem okruh znovu naplnil novou směsí a měřil sem si kolik se tam vejde. Potom jsem to odvzdušnil a vyšlo my že sem tam nalil cca tolik, kolik udává výrobce takže sem věděl že už tam vzduch nebude.

Odesláno

no taky musím uznat že koncern to má vyřešené mnohem lépe. Asi to kdysi odkoukaly na Favoritu. :D Tím že je tam vratka do nádobky tak se to vlastně odvzdušnuje pořád dokola samo, tohle jim závidim při každém plnění okruhu. Ale kdyby někdo chtěl tak by se to dalo asi udělat i u nás, stačila by jedna hadička a z odvzdušňováku topení to nějak napojit na nádobku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...