soundlovers Odesláno 23. březen 2005 Odesláno 23. březen 2005 abych neměl problémů s motorem dost, objevuje se stále výrazněji pískání jakoby z převodovky v rozmezí 1800-2000 ot/min na 5-tý rychlostní stupeň.tj jedu asi 70 km/hod, při plynu píská \"íííííííí \"uberu plyn nepíská, dělá to jen u pětky....má cenu převodovku opravovat?Jinak řazení bez problémů.měnil jsem v převodovce olej za předepsaný, je ho tam správná hladina, nikde neteče... nebo nějaký přípravek jako přísada? ale slyšel jsem že tyto přísady můžou více ublížit než prospět..Jezdím celkem dost cca 30 tis za rok. Najeto 160 tis km.... Citovat
Fusion Odesláno 23. březen 2005 Odesláno 23. březen 2005 jestli myslíš to \"brečení\" tak to mě dělá pětka taky od 1500 do 1800 ale nikdy sem to nějak neřešil. Nevím jestli je to závada... Přísady bych nedával, pokuds měnil olej tak by se nemělo nic stát si myslím. Citovat
jolik Odesláno 9. duben 2005 Odesláno 9. duben 2005 Já to sice nevyřeším,ale mohl bys napsat co maš za auto! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.